Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 30 juni 2014

2014... week 5...


Week 4 zit er alweer op... we beginnen nu aan de 5de week en het bevalt ons nog steeds PRIMA hier.


Afgelopen avond, nadat Henk de overwinning van het Nederlandse voetbal gezien had en wij onze buiken overvol hadden gegeten, besloten we om nog even ergens naar een hoge rots te gaan... daar waar we een schitterend zicht op de zonsondergang hebben... als die er is ;-)

Met z'n viertjes in de auto, wandelstokken mee... op naar de rots. Daar aangekomen, een stevige klimpartij, tong op de schoenen... om vervolgens, eindelijk boven, te moeten constateren dat er wat teveel bewolking was...Meer avondrood leverde het niet op... waar ik wel op gehoopt had.

Gisteren en vandaag heeft het zo af en toe wat geregend, onweer erbij en zelfs wat hagelstenen.
Toch is het tussen de buien door best aangenaam buiten en konden we gewoon buiten eten e.d.
Al was ons bezoekje aan een rommelmarkt afgelopen middag niet zo'n succes... daar het plots ook even begon te regenen.
Op zich niet zo'n probleem, maar... vele mensen hadden hun koopwaar onder het plastiek verstopt. En om nu onder al die plastiek zeiltjes te gaan kijken naar afgetrapte schoenen en andere rommel... tja, dat ging ons net even te ver.
Toch nog een klein kannetje gescoord, dus... niets te klagen.

Gisteren (zaterdag) zijn we zo'n beetje de gehele middag aan het hout kloven geweest en hout stapelen... een nieuwe voorraad voor over twee jaar. Voornamelijk eiken en beuken...Dit hout hadden we nog op ons terras liggen, een enorme stapel. Deze is nog niet in zijn geheel weg, maar wel al een groot gedeelte.
Volgens mij zijn we enkele liters zweet kwijt geraakt, daar het zaterdag behoorlijk drukkend weer was... onweer in de lucht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten