Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 7 april 2013

't Zit er weer op...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

De reistassen zijn alweer gepakt, broodjes gesmeerd, eieren gekookt en de thermoskan zit vol.

Nog even wat lezen, een paar uurtjes slapen om vervolgens de luiken te sluiten.

Een aangename rustige week.

~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
                                    
                              

2 opmerkingen:

 1. hoi Cilia, welkom thuis na een rit van ruim 11 uur. wij zijn gisteravond weer thuis gekomen. we zijn twee weken geweest en hebben de strijd aangebonden met de bramen struiken, echt onkruid niet te stuiten en alles zit er onder.verder heb ik mijn groente tuin gedeeltelijk omgespit en aardappels gepoot en wat uien in de groend gezet. gras gemaaid en opgeruimd. we hebben totaal 4 dagen regen gehad en verder buiten koffie gedronken en op visite geweest bij de buren en bij gepraat.ook hebben we van de zon genoten en zijn zelfs een beetje verkleurd. we zagen in de verte wel wat mist maar wij hadden er geen last van.ik ga op 27 april weer samen met mijn kleindochter om dan de kolen te poten en de rest wat er zoal op het programma staat. maar wat is het daar toch heerlijk de rust en stilte en doen waar je zin in hebt en op je eigen tempo en geen druk van dit moet zo. morgen begint het weer, het is niet anders, nog twee jaar en dan is het voorbij, eindelijk. groetjes Marion.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marion,

   Tja... het zit er alweer op, maar was wel even een fijne rustige week.
   Dus... jullie heerlijk twee weken die kant opgeweest. Bij ons zit het ook vol met bramenstruiken, ik heb nog een splinter in mijn duim zitten van die r.t dingen, nee hoor ik vind ze wel mooi... maar niet overal.

   Mooi zo'n groentetuin, je eigen aardappels, uien e.d. van eigen bodem. Zover zijn wij nog niet, we zijn nog druk bezig met bomen kappen e.d. om wat meer grond te kunnen ontginnen in de nabije toekomst. Lijkt me ook prachtig om een pluktuin (met snijbloemen) te creëren. Maar ons grondstuk is bijna nergens vlak, dus nog een heel gedoe ;-)

   Afgelopen zaterdag was het bij ons wel de gehele ochtend behoorlijk mistig, gelukkig gisteren niet toen wij vertrokken.

   Ooh... Marion, wat een heerlijk vooruitzicht, nog maar twee jaar aan het werk. Helaas duurt dat bij ons nog een HELE tijd, Henk is net vijftig geworden en moet waarschijnlijk wel tot zijn 67 ste door met werken.
   Ach wie weet wat de toekomst nog voor ons in petto heeft!!!
   Wel is het een reden dat wij daarom proberen om nu al zo veel als mogelijk is, zomers, daar te verblijven. Hoop dat we dat nog vaak kunnen blijven doen.

   Nou Marion, alvast weer een prettige reis de 27ste met je kleindochter. Leuk om even weer wat van je gehoord te hebben :) en hele vriendelijke groetjes.

   Liefs,
   Cilia

   Verwijderen