Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 21 april 2013

De tijd...


Wordt vaak beweerd dat, als iets leuk is de tijd nog sneller voorbij vliegt.
Schetst mijn verbazing dat gevoelsmatig de tijd in Le Pre Bonnet NIET zo snel voorbij vliegt alsdat ie hier in Nederland doet.

Tja... zomaar even een constatering op de vroege ochtend.

Sorry voor de onderbreking, een fijne dag nog verder.

4 opmerkingen:

 1. Dat heb ik nou ook hier. Ik heb echt veel meer tijd en ik denk dat het komt omdat Nederland zo'n haastland is geworden. Je gaat er vanzelf in mee. Als ik nou zo'n dag neem als vandaag..... Om half acht opgestaan, de kachel aangemaakt, ontbijt en hup naar de eerste brocante van dit jaar. (Je ziet er wel meer van op mijn blog de komende weken). Toen ik om twaalf uur thuis kwam hebben we heerlijk in het zonnetje gezeten. Daarna de tuin vast een stukje omgespit, met de buurvrouw gekletst, stenen versjouwd en toen was het nog pas drie uur. Daarna heb ik heerlijk zitten lezen. En nu dus even bloggen. Wat hebben jullie trouwens een leuk huis aan de foto's te zien. Ons huis kun je aan de binnenkant bekijken op http://parelsinhetparadijs.blogspot.com. Op mijn nieuwe blog zie je ook regelmatig interieurfoto's langskomen. Groeten van Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lilian,

   Ja, best wel grappig hè! Zouden we in Frankrijk wonen, dan duurden de dagen wellicht gevoelsmatig 30 uur in plaats van 24 uur. Of... zou het ook een kwestie van gewenning zijn? Dan is een tweede huis zo gek nog niet ;-)
   Altijd weer heerlijk om naar Frankrijk te gaan, alleen de voorpret al. Weer zo'n voordeel met een tweede huis ;-)
   Oef... volgens mij ben ik lichtelijk jaloers op die Nederlanders die zich daar helemaal gevestigd hebben :-(

   Haha... nou in het echt is ons huis nog VEEL mooier als op de foto's. Grapje hoor, maar we zijn er nog steeds erg blij mee. Ons huis is een heerlijke plek om je even lekker helemaal terug te trekken, wat ik zo af en toe erg prettig vind.

   Ik heb net je oude blog nog even doorgekeken, ik constateerde dat jij van mooie oude nostalgische dingen houdt, mooie tuinen en tevens van schilderen. Ziet er erg mooi uit daar bij jullie. Geniet er nog heerlijk van zou ik zo zeggen.

   Lieve groeten,
   Cilia

   Verwijderen
 2. Hoi Cilia,

  Dat komt dan héél goed uit dat de tijd in Nederland voor jou gevoel snel gaat....
  zoveel te eerder is de tijd weer daar om naar jullie geliefde Le Pre Bonnet te vertrekken!!!

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Ger, zo erg is het niet met me gesteld hoor!
   Ook hier in Nederland vind ik het over het algemeen prettig leven en had graag gezien dat de dagen hier gevoelsmatig ook wat langer duurden.
   Want Ger, THUIS is voor mij nog altijd Nederland... hoe mooi ik het ook in Frankrijk vind ;-)

   Veel liefs,
   Cilia

   Verwijderen