Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 14 februari 2010

Einde zomer

De laatste dag, voor vertrek naar Nederland, zijn we nog even in de tuin bezig geweest, lange wandeling met de honden gemaakt. Nog even een laatste laklaag op de vloer van de slaapkamer. Eigenlijk is zo'n laatste dag wel een erg sneue dag, het gevoel dat je weer weg gaat ( terwijl er nog zoveel klussen zijn) en dat het weer een tijd duurt voordat je weer naar Frankrijk kunt. Dat is wel een nadeel van het hebben van een tweede huis, je moet weer weg. De plicht roept weer, er moet weer gewerkt worden en helaas hebben wij ook maar een beperkt aantal snipperdagen, donc. Misschien toch maar es overwegen om met een loterij mee te doen. Toch hadden we er ook wel een goed gevoel bij, weer heerlijk opgeschoten.
Het lijkt trouwens op de blog net alsof we de hele tijd aan het werk geweest zijn, dat is zeker niet het geval. Er is weliswaar erg veel gewerkt maar tussen de bedrijven door hebben we ook best wel heerlijke (lees veel wijn en kaas) pauzes ingelast en hebben we vele lange wandelingen met de honden gemaakt. Hele vele avonden zaten we onder de sterrenhemel op ons terras te genieten, onder het genot van een versnapering. Daar komt bij dat we alletwee graag mogen klussen, dat is voor ons geen straf maar meer een genieten, vooral als er bevredigende resultaten zijn. Op 31 augustus zijn we met tegenstrijdige gevoelens weer naar Nederland vertrokken.

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey, toevallig vertrokken wij dit jaar ook op de 31e augustus retour naar huis, na een heerlijke warme zomermaand op onze berg.Deze keer had ik er toch zo'n moeite mee! Ik moest mezelf echt streng toespreken blij te zijn met zo'n heerlijke lange vakantie in plaats van te simmen dat ik weer naar Nederland moest......

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is iedere keer wel weer een omschakeling.
  En telkens je zelf inprenten dat je eigenlijk geen recht hebt om ontevreden te zijn, MAAR TOCH!!!

  BeantwoordenVerwijderen