Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zaterdag 30 juni 2012

K(f)leurig ...


Lekker onderuit op onze luie bank de afgelopen 4 weken overdenken...


Niet dus. Helemaal niet... ten eerste was het veelste mooi weer om op de bank te hangen, ten tweede stonden er nog wat klusjes op stapel en als laatste... is deze foto niet, zoals het er in z'n geheel uitziet. Daar er achter de bank stevig aan de vloer gewerkt wordt, tomettes leggen, en daar de bank op een haast onmogelijke plek, midden in de loopruimte, staat. Grappig toch, dat je zoiets niet op de foto ziet, ook de witte koelkast vlak voor de bank zie je niet, evenals alle andere 'meuk'. Eerlijk gezegd wordt de bank meer door de honden gebruikt als dat wij zelf erop zitten.

Vandaag druk met de nieuwe trap bezig geweest. Gisteren trouwens ook al, toen het eerste laagje verf aangebracht... chocolade-bruin.


Hieronder de huidige kleuren. Komende week ben ik van plan om de trap helemaal af te maken, om vervolgens de trap naar de 2de mezzanine te voorzien van een verflaag. Geeft wat kleur in de 'schuur' en het staat gelijk wat vrolijker.


Henk heeft vandaag ook weer een goede daad gedaan, een piepklein vogeltje gered, n.a.w. een kwikstaartje. Er zit een nest bovenop ons dak, een klein beetje onder een dakpan, waarschijnlijk was dit vogeltje door een gaatje in het dakzeil gevallen/gewipt en zat ie plotsklaps bij ons binnen op een balk te piepen. Henk heeft met veel hangen en wurgen het vogeltje weer in het nest, op het dak gezet. Later zagen we twee kwikstaartjes die met voer in hun bekkie naar het nest gingen. Dus... wie weet overleeft het piepkleine vogeltje het enge gebeuren.
 

Verder kon mijn dag niet meer stuk, nadat ik de postbus geledigd had. Lieve Ton en kip... bedankt voor de leuke kaart en lieve woorden. Dit kaartje betekend veel voor mij...


Allemaal een goed en zonnig weekend gewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten