Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 4 juni 2012

Gearriveerd...


Gisteren (zondag) een rustige, vlotte reis gehad. Rond een uurtje of acht 's avonds waren wij, de katten en de honden bij ons huis. Auto uitgepakt, koffie gezet en wat te eten gemaakt. Nog even buiten gegeten, redelijk weertje bij ons huis.

Vandaag hadden wij besloten om een vrije dag te nemen, wat een luxe hè! Even een voorraad boodschappen ingeslagen, ons wat verder installeren, lange wandeling gemaakt en verder de grootste deel van de dag in de tuin bezig geweest. Niet echt noemenswaardig dus... wat niet inhoudt dat het niet prettig was.


Vanmorgen bij het opstaan strompelde ik haast over een halve relmuis... een staart met daaraan vast nog twee achterpoten, de rest ontbrak. Onze Femke, de relmuizenvangster, is weer mee. Och... dat is zo dubbel, ergens vindt ik het ontzettend sneu omdat ze zo enorme mooi zijn om te zien, maar ja... de andere kant van het verhaal is... dat ze soms enorme herrie maken en niet zindelijk zijn, overal vindt je de uitwerpselen.

Morgen ligt het in de planning dat er 'gewoon' gewerkt gaat worden. Kijken of er genoeg zelfdiscipline is om 8 uurtjes te werken, zal nog niet meevallen vrees ik. Toch willen we proberen om er wat routine in te krijgen, om zo de gehele zomer zoveel mogelijk uren te werken (20 tot 40 uur per week).
Voor alle duidelijkheid nog maar even een keer... we blijven hier wel 3 1/2 maand, maar er moet wel gewerkt worden. DUS... GEEN 3 1/2 MAAND VAKANTIE, echt niet... ;-)

 Dit is één van de hosta's die we de vorige keer meegenomen hadden.
PAPAVER-BOLLEN... Tja... een tuttige belletjesbloem, leuk leuk... allemaal belletjes.

2 opmerkingen: