Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 29 maart 2015

Een bloemetje voor de zondag...De narcissen zijn de afgelopen weken in groten getale gaan bloeien. Ieder jaar weer een mooi gebeuren...


Werkelijk overal waar je kijkt zie je ze bloeien... dat... terwijl we nog NOOIT een narcis bolletje gepoot hebben...


Op open plekken, tussen de struiken, onder de bomen...
Het grappige is, alleen op Le Pre Bonnet... bijna niet op ons ander hoger gelegen grondstuk La Lunière, daar waar we de moestuin hebben en de grote houtstapels van de vorige blog. Ook niet op het naast gelegen stuk grond.


Rest mij nog om jou, als lezer van dit stukje een...

FIJNE ZONDAG

toe te wensen.

De kans is groot dat wij, op het moment dat jij dit leest, met ons zevenen onderweg naar Nederland zijn.

TUF TUF TUF...

4 opmerkingen:

 1. Prachtig al die narcissen! Jammer dat je weer terug moet he. Jullie fijne zondag in de auto en rijd voorzichtig. liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra,

   In het echt lijkt het veel mooier als op de foto's. Tegen de schemering lijken het net allemaal kleine lichtjes in de tuin ;-)

   Tja... we zitten alweer in Nederland. Maar... zijn van plan om over niet al te lange tijd weer die kant op te gaan (weekje of vier/vijf).

   Lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen
 2. Hoi Cilia,

  Wat een prachtig lente tapijt, je hebt toch zeker wel een slinger gele narcissen op de motorkap van auto gebonden toen jullie naar Nederland vertrokken.
  Wij spraken daar zondag nog over toen wij bij vrienden in Tiel waren, als kinderen liepen we naar de snelweg om in de berm naar auto's te kijken die een bezoek gebracht hadden aan De Keukenhof en ook zo'n mooie bloemenslinger op auto hadden liggen.

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Hahaha... nee wij hadden geen slinger van wilde narcissen op de motorkap, vrees dat ze er gelijk afgewaaid waren. Maar... het idee is erg leuk. Wie weet... ooit in de toekomst, als het weer het toelaat. Dan geef ik je een hint, zodat jij in de berm kan zitten om ons toe te zwaaien ;-)

   Lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen