Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 11 augustus 2014

2014... week 11...


Week 10 is alweer achter de rug en week 11 reeds begonnen.

Wat week 11 in petto heeft weet ik uiteraard nog niet, hoe week 10 verlopen is wel ;-)

Week 10 stond voornamelijk in het teken van ons toekomstig afdakje. Vele uurtjes zijn er ondertussen al in gaan zitten en zo langzamerhand begint het wat vorm te krijgen...

Eerst even voorzichtig om het hoekje kijken...En zie... er komt al wat vorm in...Tot zover zijn we vandaag gekomen... Tja, het lijkt allemaal misschien niet zo hele snel te gaan... dat gaat het ook niet. Eén van de reden daarvan is, dat het allemaal nogal wat precisie werk is. Ook moet het geheel flink stevig staan, wat het ondertussen ook doet, omdat er vrij zware dakpannen op komen.

Morgen begint helaas de 'gewone' werkweek alweer. Henk zijn vakantie zit er voorlopig op. Vroeg van bed af om vervolgens 8 uur achter het bureau te zitten. Ach wat... heeft ook wel weer wat ;-)

4 opmerkingen:

 1. Het hoeft niet snel toch! Mensen onthouden niet hoe snel je iets hebt gedaan maar wel hoe goed je iets hebt gedaan! Dan is het straks extra genieten. En zo'n gewone werkweek doet je de speciale vrije dagen weer des te meer waarderen! Ieder nadeel heeft zijn voordeel. liefs van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra,

   Een OPTIMIST :-) Volgens mij ben jij een optimist...
   Tja Petra, helaas moet er gewerkt worden voor de boterham met beleg. Maar... we hadden het heus niet zo erg gevonden als het geld zomaar op onze bankrekening gestort werd ;-) Hadden we gelijk wat meer tijd om het afdakje af te maken, hahaha...

   Maar zolang dat niet het geval is, gaan we gewoon aan het werk en rustig in ons eigen tempo verder klussen.

   Vriendelijke groetjes,
   Cilia

   Verwijderen
 2. Hoi Cilia

  Goed werk heeft tijd nodig en een stevig en fatsoenlijk afdak maken is geen lopendebandwerk;-)
  Begint toch al aardig te zien hoe het gaat worden en ik zie er zelfs enige gelijkenis in met het afdak wat schoonzoon vele jaren geleden maakten,er liggen ook dakpannen op,maar bij felle regenbuien kan er nog wel eens hier en daar wat hemelwater lekken,al vaker geprobeerd omdat euvel te vinden,maar tot nog toe zonder resultaat.

  http://hoorndesovervloeds.blogspot.nl/2010/05/rondje-sfeerplaatjes-bij-dochterlief.html

  Succes met het werk in de ''gewone'' werkweek en het werk in de vrije tijd !!!

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Heb net natuurlijk gelijk even gekeken... Tjemineetje, wat ontzettend sfeervol daar bij je dochter en schoonzoon. Ziet er erg mooi uit... echt een beetje Oud Hollands... grootmoederstijd, al had het hier in Frankrijk ook zeker erg goed gepast.
   Ik herken er ook veel van jou in, zou me niet verbazen als jullie samen rommelmarkten afstruinen ;-) Hoe dan ook, je dochter heeft wel gevoel voor inrichting en je schoonzoon heeft er een prachtige veranda van gemaakt.

   Veel liefs,
   Cilia

   Verwijderen