Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vrijdag 27 september 2013

Impressionisme...


Woensdagochtend stond ik in alle vroegte, nou ja... uurtje of acht, met mijn kop koffie in de tuin, een treurig moment van afscheid. Hertjes stonden heerlijk te grazen op het weiland naast ons huis, snel de fotocamera erbij gehaald... met als gevolg : Een treurige impressionistische foto. Die twee bruine stippen zijn de hertjes ;-)Woensdagavond laat zijn we in Nederland aangekomen. Even weer flink wennen, nou ja... gaat wel erg snel hoor!

Eigenlijks best wel grappig...

Dinsdag zag ik er nog best tegenop om weer terug te moeten. Nog even heerlijk in het zonnetje, middenin de natuur ons kopje koffie drinken. Luisterend naar het kabbelen van ons stroompje, bedenkend wat we allemaal daar nog wel even zouden kunnen doen, beseffend dat het er zo'n beetje op zat. Dat alles stemde ons niet erg vrolijk. Om eerlijk te zijn, zelfs behoorlijk treurig.

Nu, twee dagen later, lijkt het allemaal alweer een eeuwigheid geleden. Bijna alsof we in het geheel niet weggeweest zijn. Gewoon... gewoon weer thuis ;-)

Best wel grappig toch, hoe snel een mens zich weer aan kan passen aan de situatie waarin hij verpoost.

Het weekend is in zicht, wij gaan aan de zeer ongezonde frituur... YES... weekend.

Allen een heel fijn weekend...

Nog even een bloemetje...


De zonnebloemen staan hier alweer op de vazen...


2 opmerkingen:

 1. Hoi Cilia,

  Kan me wel een klein beetje voorstellen hoe het moet voelen....afscheid nemen van een heerlijk plekje,ook al weet je dat het maar voor tijdelijk is en je er weer terug zal keren....maar dan nog stemt het weemoedig.

  En dat je thuis weer snel gewend bent het voelt of je nooit weg bent geweest is een heel goed teken,het zegt iets over jou én over het huis, het is jullie thuis en alles is zó eigen.

  En uit de frituur is toch niet heel ongezond wanneer je de goede vetten gebruikt;-)

  Je zonnebloem kijkt mij zo vrolijk aan....heb ff mijn zondagse gezicht opgezet en vriendelijk terug gekeken!!!

  Fijne ZONdag en liefs!!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Even onder ons... eigenlijks is een tweede huis ook niets voor mij. Iedere keer weer afscheid nemen, dat terwijl ik me altijd heel snel hecht aan mensen, dieren en ook aan 'dingen'. AFSCHEIDSANGST, hahaha...

   Ooo... dus frituren is niet zo ongezond! Kunnen we dus met een gerust hart dagelijks de vetpan aanzetten. Grapje, dat doen we dus maar niet ;-)

   Ja, wat een vrolijke zonnebloem hè!

   Jij ook een hele fijne zondag gewenst en lieve groetjes,
   Cilia

   Verwijderen