Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vrijdag 6 september 2013

Vogelhuisjes en ...


Afgelopen zomer had een oom van mij een paar leuke vogelhuisjes, van boomstammen van hier, voor ons gemaakt.
Deze hebben wij een leuk plekje in de tuin gegeven...Je ziet de vogelhuisjes maar amper, ze vallen mooi weg in de natuur. Nou maar hopen dat de vogels ze wel zien en er volgend jaar gebruik van gaan maken.Vandaag was het schitterend weer, evenals in Nederland... denk ik :) Zo laat in de zomer geeft dat vaak erg leuke zonnestralen in onze tuin.Volgens de weersvoorspellingen, die er vaak naast zitten, zou er morgen kans op een bui zijn en zaterdag en zondag veel regen. Zodoende hadden wij, samen met een vriend van ons, besloten om vandaag nog even een uitgebreidde bbq middag te organiseren. De tafels gedekt in de schaduw van de bomen en onze buiken weer VEELSTE vol gegeten en gedronken. Dat word op dieet in oktober... of... nieuwe 'outfits', enkele maten groter, aanschaffen ;-)
De afgelopen zomer erg vaak de bbq aangehad, zeg maar gerust : TE VAAK. Vaak erg gezellig, dat neemt niemand ons meer af (dat is binnen...). Waaronder met Michel, Annelies en kinderen van La Couronne... SUPER leuk Michel, voor herhaling vatbaar ;-)

Nou nog even aan het uitbuiken achter de laptop.

Alvast een fijn weekend toegewenst...

6 opmerkingen:

 1. Goedemorgen, dank jullie wel daar gaan we zeker gehoor aan geven. Leuk dat ons blog even genoemd wordt al is tie niet zo leuk als die van jullie!
  Groetjes,
  Michel, Annelies, Sophie en Rosalie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Michel en familie, we hebben het er nog regelmatig over hier... in positieve zin ;-)
   Kom kom kom zeg, natuurlijk bedankt voor je compliment maar... jullie blog doet zeker niet onder voor deze. Ik mag er altijd graag even naar kijken. Dus... kom op, waar blijft de nieuwe log ;-)

   Groetjes van ons beiden uit Le Pre Bonnet

   Verwijderen
 2. Hoi Cilia,

  Geen beter leven dan een goei!!!

  Ze zeggen wel altijd lekkere dikke en nooit lekkere dunne...
  ik hou wel van wat vlees op de botten,of het nou om vleesjes op de BBQ gaat of om het vlees op het lijf;-)

  Leuk de vogelkooitjes in de bomen,zeker die met groene aanslag.

  Tja.......heb op dit moment een haat liefde verhouding met zon en licht,de sfeervolle zonnestralen net als op jou foto zijn mooi,
  maar wanneer je net als ik bij alles wat je bekijkt binnen of buiten zo'n strepenlicht krijgt omdat de randen van kunstlens in mijn oog het verstrooide licht vangt en weergeeft, is het opeens niet meer zo fijn maar erg hinderlijk.
  Men zegt dat het over gaat....,nou dat hoop ik dan maar.Ik word er een ''beetje'' tureluurs van.

  Fijn weekeind en lieve groet!!
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HALLO GER,

   FIJN DAT JE ER WEER BENT. EVEN SPECIAAL VOOR JOU MET GROTE LETTERS ;-)

   NOU ZEG, ZO HAD IK HET NOG NIET BEKEKEN... LEKKERE DIKKE, HAHAHA. DENK DAT IK NOG EEN PUNT ZELFGEBAKKEN APPELTAART NEEM, MET EEN ENORME BERG SLAGROOM.

   JA, DIE GROENE IS MOOI Hè! LAAT MIJN OOM DAT MAAR NIET LEZEN, KRIJG IK STRAKS NIET NOG MEER VAN DIE MOOIE VOGELHUISJES ;-)

   IK LAS HET OP JE BLOG, VAN JE KUNSTLENS. LIJKT ME ERG VERVELEND. MAAR VOLGENS JOU IS DAT WEL NORMAAL... DAT JE ER NOG EEN TIJDJE LAST VAN HEBT? HEB ER HELEMAAL GEEN IDEE VAN. IK HOOP VAN HARTE DAT JE SNEL WEER NORMAAL KUNT ZIEN, WANT ZONNESTRALEN ZIJN WEL LEUK, MAAR NIET OM ZE DE GEHELE DAGEN TE ZIEN.

   GER, JIJ OOK EEN HEEL GOED WEEKEND EN BLIJVEN LACHEN HOOR!!!

   LIEFS,
   CILIA

   Verwijderen
 3. Die vogelhuisjes zijn erg leuk! Gezellig zo barbecuen. Jullie ook fijn weekend in je romantische huisje. Wij nog gen regen gehad, het is nog warm, ook een fijn klimaat, maar kan 's winters een koude wind zijn.

  Groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Janny,

   Ik ben er ook best blij mee, met het vogelhuisje...
   Vandaag heeft het hier veel geregend en de temperatuur is behoorlijk gekelderd.

   Jij alvast een fijne zondag gewenst daar in de Drôme Provençale.

   Groetjes,
   Cilia

   Verwijderen