Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 23 september 2013

Dag zomer, welkom herfst...


De zomer zit erop, de herfst heeft zijn intrede gedaan. Zo ook ons verblijf hier, het einde is reeds in zicht en voelbaar.
Afscheid nemen... pfff... afscheid van een heerlijke lange zomer. Een zomer waarin we ons optimaal vermaakt hebben in de stilte van dit prachtige landschap. Die stilte die we de komende weken moeten missen.

 

We blijven uiteraard positief...


Doen hier nog wat laatste klusjes, genieten nog van het stralende weer, maken het huis en de tuin gereed voor de wat koudere dagen, nemen afscheid van vrienden en bekenden hier en dan... dan zijn we van plan om woensdag weer richting Nederland te vertrekken. Ietwat eerder als in de planning zat, dit in verband met het werk in Nederland.

De eerstvolgende blog plaats ik naar alle waarschijnlijkheid vanuit Nederland, voor nu bedank ik allen die ons deze zomer gevolgd hebben, de leuke reactie's en de overweldigende bezoekersaantallen. Vooral op de HELE stille momenten was het voor mij zeer aangenaam om zo toch nog een beetje contact met de 'buitenwereld' te houden... je zou hier anders haast een kluizenaar worden ;-)

Wie ik ook bedanken wil zijn de medewerkers van het bedrijf Stevens Engineering waar Henk voor werkt, voor al jullie medewerking. Zonder jullie medewerking was het voor ons niet mogelijk geweest om hier zo lang te verpozen.

BEDANKT lieve mensen... en wie weet tot de volgende blog.
 Een herfstbloemetje... ;-)


2 opmerkingen:

 1. Hoi Cilia,

  Hopelijk weer goed gearriveerd in het hoge noorden,tja zal weer heel anders zijn dan in het zuiden...
  Maar herfst wordt het in beiden,wat ook weer zijn sfeervolle dagen geeft.
  Voorlopig geen BBQ en vuurvliegjes.....maar lekkere stevige maaltijdsoepen,stampotten en gevulde appels uit de oven ;-))

  Bedankt nog voor je lieve felicitatie!!
  We gaan gewoon door met bloggen ☺☺

  Lieve groet en slaap lekker na een lange autorit naar huis!!
  Ger XXX

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   De tassen zijn alweer uitgepakt, de was gedraaid, tuin aangeharkt, bloemen op de vaas, rondjes met de hondjes over het land... tja, ik ben weer thuis.
   Wel even weer wennen hoor! Het was daar in Frankrijk de afgelopen dagen (momenteel volgens mij nog...) werkelijk stralend mooi weer, hier loop ik met jas aan over het land, de jas die de gehele zomer in Frankrijk zo'n beetje op de kapstok heeft gehangen.
   Ach wat... meestal is zo'n eerste dag thuis even weer inkomen... went vaak weer erg snel ;-)

   Oef... die stampotten en stevige maaltijdsoepen ga ik nog eventjes over nadenken, afgelopen half jaar is mijn buik aardig rond geworden, hahaha... (snotter, snotter...).

   Zo, nu snel eventjes de nieuwe blog die jij geplaatst hebt aanschouwen.

   Hele lieve groetjes en een fijne dag,
   Cilia

   Verwijderen