Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 9 september 2013

Kleine klusjes en ...


De foto hieronder is absoluut niet scherp, toch heb ik hem hier geplaatst omdat ik het zelf een pracht foto vind.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vandaag regende het hier behoorlijk, pas laat op de middag werd het even droog. Gelijk met z'n vieren in de auto, om vervolgens een leuke plek in de nabije omgeving op te zoeken voor een wandeling.
Ondanks dat we hier bij ons huis midden in de natuur zitten en alle kanten op kunnen lopen, vinden we het vaak ook erg fijn om de auto te pakken en een kilometer of 10/20 verderop de auto ergens neer te zetten, om vervolgens daar te gaan lopen en nieuwe plekjes te ontdekken.
Andere koeien te zien enzo...


Oeps...


Ehum... een STIER bedoel ik.

Het lijkt altijd erg mooi als het net geregend heeft in de bergen...


Als je op de foto klikt zie je in de verte La Chabanne liggen, een leuk klein dorpje niet ver bij ons vandaan.

Natuurlijk wordt er zo af en toe tussen de bedrijven door ook nog wel eens wat geklust, momenteel voornamelijk wat dingen afwerken. Mooi werk op zich, alleen vaak wel werk waar veel tijd in gaat zitten voor relatief weinig resultaat. Bijvoorbeeld de afwerking van de doorgang naar de schuur...


Neem zo'n plankje boven de deuropening, lijkt zo simpel... even een paar rondjes zagen, hout op maat zagen, vast timmeren en hoppa klaar. Vergeet het maar, uren zoet ermee.


Allemaal van dat pietluttig werk, maar het geeft uiteindelijk wel even net dat beetje extra's...

Of...


Zo'n klein hoekje aftimmeren... Niets loopt recht, grrr...


Maar... hij is dicht.

Of...


Een kattenluikje plaatsen op een onmogelijke plek onder de trap. Het hout net eventjes te dik voor het luikje... UREN werk voor iets wat je helemaal niet ziet ;-)

Zo zijn er nog vele van die 'kleine' klusjes waar we momenteel mee bezig zijn. Niet echt van die klussen om eens eventjes gezellig over te bloggen.

Morgen vertrekt Henk weer naar Nederland, even een paar dagen ertussen uit om later in de week hier weer te komen. Tja...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten