Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 16 juli 2013

Even spelen !!!


Twee blogjes op één dag, moet niet gekker worden...

Vidor met één van zijn speeltjes...

Zo'n beetje de helft van de dag loopt deze jongen met een speeltje in zijn bekkie. Ons bedelend aanstarend in afwachting van... Gooien dat ding, het liefst zover mogelijk weg. Om hem dan zo snel mogelijk weer op te zoeken, zodat hij ons weer vol verwachting aan kan staren. Hij kan er werkelijk geen genoeg van krijgen.

2 opmerkingen:

 1. Hi,hi.....goed voor de conditie,dat wel....

  die Vidor weet jullie wel bezig te houden;-)
  vraag me eigenlijk wel af of hij zó druk is met spelen dat hij niet in de gaten heeft dat zijn baas en bazinnetje zoveel werk verzetten in en rondom het huis.....

  Fijne avond met of zonder glimwormpjes!!!
  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Onze Vidor is een enorme lieverd, maar een energie dat die jongen heeft, pfff... Je wordt soms al haast moe van het kijken naar zijn capriolen.

   Haha... Ger, die drukte hier valt enorme mee hoor. Vandaag de gehele dag zo'n beetje niets gedaan. Uren lang met vrienden buiten gezeten, bbq erbij aan... een soort luilekkerland :) En... daar komt bij, dat wij ALTIJD tijd voor gezelligheid hebben, dus ook voor onze honden en katten.

   Vanavond geen glimwormpjes gezien, wel heel veel sterretjes.

   Jij ook veel goeds gewenst en eh... heel erg lief van je dat je vaak van die aardige reactie's plaats. Bedankt Ger, erg leuk... :)

   Een zonnige groet en veel liefs,
   Cilia

   Verwijderen