Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 1 mei 2013

De nieuwe zomerplanning 2013...


Na alle feestvreugde van de kroning van onze koning, moesten we wat nieuws bedenken om ons op te verheugen.

De nieuwe ZOMERPLANNING van 2013.

Jawel... hij ligt weer klaar.

Het ligt in onze bedoeling om dit keer voor 3 1/2 maand die kant op te gaan. Dat klopt niet helemaal, want in augustus gaan we met zijn allen eventjes voor twee weekjes terug naar Nederland i.v.m. werkzaamheden en andere privé-zaken.

8 Juni vertrekken we, tot ongeveer 22 september.Altijd een heel gepuzzel. Hierboven een voorbeeldje hoe we dat doen. We nemen een paar kalenders, vullen daarop de tijd in, die we graag die kant op gaan. Agenda's erbij, prikken wat weken... waarin we de vakantie plannen (groene rondjes), in totaal ongeveer 4 weken vakantie. Prikken wat dagen dat Henk naar Nederland gaat voor zijn werk (rode rechthoekjes), inclusief de twee weken samen... 4 keer. Weekenden vrij (blauwe rondjes). Tja... en alles wat overblijft (witte rondjes) moet er ook gewerkt worden... thuiswerk. Aha... en zo af en toe een reisdag (gele rondjes).
Zo hebben we de maanden juni, juli, augustus en september ingedeeld.

We hebben besloten om dit jaar de kippen nog niet mee te nemen, omdat we in augustus samen voor twee weekjes naar Nederland gaan en het ons geen goed idee lijkt om de kippen daar alleen te laten. Ook om ze mee heen en weer, met ons, mee te nemen vinden wij geen goed plan.
Jammer vind ik het wel, want ze horen er gewoon bij... maar wie weet gaan ze volgend jaar met ons mee. Gelukkig hebben we hier in Nederland altijd een ZEER goede huisoppas, die tevens altijd erg goed voor onze kippetjes zorgt.

Komende zaterdag gaan we die kant op, eerst voor een weekje proefdraaien ;-) Jaja... proefdraaien, aangezien Henk dan wel gewoon aan het werk gaat (thuiswerk) op de doordeweekse dagen. Even oefenen hè!!!
Daarna gaan we nog een keer een lang weekend, om allerlei spullen met de aanhanger die kant op te brengen. O.a. weer vele kamerplanten... lekker gezellig en huiselijk, daar kan ik me weer stevig op verheugen. Want ja... de rest van het jaar hebben wij daar geen kamerplanten, beetje kaal zeg maar gerust. Kan ik er wel van die plastiek gevalletjes neerzetten, maar daar houd ik absoluut niet van... dan nog liever geen planten.

Dus... nog even voor alle duidelijkheid, we gaan NIET 3 1/2 maand vakantie vieren... NEEEE... maar vier weekjes. Wel gaan we voor een paar maanden naar Frankrijk.

2 opmerkingen:

 1. WAW....het draaiboek vakantie vieren,op en neer ritten en werken ligt gereed.Fantastisch!!!

  Nou..... wij waren er zó klaar mee...had maar anderhalf velletje nodig van mijn weekkalender,
  maar heb de tickets al uitgeprint en uitgeknipt langs de stippellijntjes;-)en we hebben er zin in.

  Lieve groet☺
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aha Ger, dus... een reis in de planning!
   Nou, ik ben nieuwsgierig waar de tocht naar toe gaat. Weer wat nieuws ontdekken of naar een prettig vertrouwd plekje, altijd mooi :)
   En hoezo... MAAR anderhalf velletje, heerlijk toch... lekker anderhalf week ertussen uit.

   Geniet ervan, doe je vast en zekers ook wel ;-)

   Liefs,
   Cilia

   Verwijderen