Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 28 mei 2013

De vergankelijkheid...


Soms kan die heel mooi zijn...

Zo kunnen ze hier nog echt niet weg...

Vanmiddag stonden ze er nog zo bij...
Nu zijn alle rode blaadjes gevallen...

En zie... een waar kunstwerkje.
Een werkje waar je niets anders voor hoeft te doen als... wachten :)

Op de volgende blog ga ik even weer over op het serieuzere werk, maar voor nu... het lichtere genre, had ik even zin in. Komt omdat ik nog eventjes aan het bijkomen ben van alle kosten die we momenteel moeten maken, pfff...

Eén van die vette kostenposten is : DE AUTO. Deze moet nog even gekeurd worden voor vertrek, nou is dat keuren op zich natuurlijk niet zo duur, maar... vaak komt er wel eventjes een of ander dingetje bij die je steil doet achterover vallen :( Verder moeten er, zoals jaarlijks het geval is, even vier nieuwe banden om. Dat krijg je met het hebben van een tweede huis over ver, vele kilometers draaien. Zo'n 60.000 halen we met gemak per jaar (zitten ook erg veel km voor het werk bij in), dus... nieuwe bandjes, grrr... Als je toch even voor de lol gaat uitrekenen hoeveel uur we wel per jaar in de auto verpozen... tjemig, net een derde huisje. Denk dat ik er ook maar gordijntjes in ga maken, bloemetje erbij...
Morgen nog even een kostenpost, onze cocker Mitsie gaat onder narcose voor een gebitsreiniging, tja... dan de jaarlijkse hoeveelheid gif voor de beesten om te voorkomen dat we de gehele zomer aan het bosteken plukken zijn en aan het krabben vanwege de vlooien. Een paar druppeltjes... kassa!

Allen een hele fijne dag gewenst, ik ga hier nog even lekker zitten nagenieten van mijn prachtig kunstwerkje op de vaas.

4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Vandaag heb ik de mooie stengels weggegooid, viel niet mee ;-)

   Fijn weekend Walter

   Verwijderen
 2. Hoi,
  Tja auto's....... we kunnen niet zonder want anders kwamen we niet verder dan Saint-Prix (met de trein dan) hahaha.Maar met al die klavertjes 4 moet dat goedkomen toch?
  Alvast een hele goede reis volgende week!
  M.v.g. Michel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Michel,

   Tja... zonder auto is voor ons geen optie, maar neemt niet weg dat het altijd een grote kostenpost is. Gevoelsmatig heb je er niets aan, alleen maar betalen ;-( Dat is natuurlijk niet zo, hij brengt ons overal en ook voor het werk zijn we hem nodig.

   Ja, schiet nou lekker op hè! Alweer veel zin in ;-)

   Groetjes, Cilia

   Verwijderen