Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 27 juli 2015

2015... week 8


Jawel... 8 weken zijn er hier al voorbij.
En... nog geen wens naar 'huis'? WEL NEE... het bevalt hier nog steeds PRIMA.
Niet alleen ons, ook de honden en katten hebben het hier allen prima naar hun zin...Had ik al vermeld dat onze lijsterbes voor het eerst prachtige mooie trosjes oranje bessen heeft...Een boom die we hier ooit voor de lol gepoot hebben als zeer klein beginnend boompje, met weinig hoop dat het wat zou worden... mede omdat hij hier eerst wel 2 jaar in een pot gestaan heeft zonder dat we echt naar hem omkeken.


Het enige wat een beetje jammer is, is dat de lijsterbes eigenlijks op de verkeerde plek staat. Hij staat pal naast de grote vlinderstruik, vlakbij ons overdekt terras.
Nu hij nog niet zo erg groot is, staat het best erg mooi... de oranje besjes tegen de paarse bloemen van de vlinderstruik en het geel van de gulden roedes. Maar... lijsterbessen kunnen groot worden en dan gaat het dringen worden.
Vogels zijn trouwens ERG dol op lijsterbessen evenals op vlierbessen... die we hier in overvloed hebben, alleen moeten deze nog rijpen.


Week 8 was de tweede vakantieweek van Henk... heerlijk... eigenlijks zou je altijd VAKANTIE moeten hebben. Maar ja... dat laat nog even op zich wachten. Zei ik : EVEN!!! Zeg maar gerust NOG HEEL LANG.

Henk zit alweer in de auto, op weg naar Nederland.
Een schrale troost, als hij hier weer terug is, heeft hij weer een week vakantie. Iets later in augustus nog een vierde week vakantie.
Henk is een week eerder naar Nederland als dat we van plan waren. Dit heeft te maken met onze zoon Jeroen en zijn vriendin Miranda die komend weekend langskomen. Zij maken momenteel een rondreis op de motor en komen op de terugreis ook hier voor een paar dagen langs. Morgen of overmorgen komen zij al in de Montagne Bourbonnaise, gaan eerst een paar dagen bij Miranda haar ouders doorbrengen om aansluitend hier te komen.
Tja... en Henk wil uiteraard hun bezoek hier niet missen, vandaar dat hij een week eerder naar Nederland is.
We verheugen ons al op hun komst.

Maar eerst deze week. Er staan al weer verscheidene leuke en minder leuke kleine klusjes op me te wachten. Dus... hoppa... aan de slag ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten