Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 4 juni 2013

Het 1ste Lustrum, 2008-2013...


Tjemig, zweet zweet... ik ben nou al dagen bezig met een nieuwe pagina, komt bij KLIKKER-DE-KLIK (hiernaast, in de zijbalk) te staan.
Doorgaans zit ik twee keer per dag achter m'n lappie, tussen de middag na mijn 'lange' wandeling met de honden... even bijkomen hè! en 's avonds als alles hier op één oor ligt... lekker rustig! De rest van de dag zit ik achter de huiscomp... GRAPJE ;-)
Ik dwaal af...
Even opnieuw. De nieuwe 'toekomstige' pagina dus. Hier zet ik allemaal foto's over TOEN en NU op, 5 jaar Le Pre Bonnet... een Lustrum en dat moet gevierd worden! Zodoende een pagina, hahaha...
Veel gedoe en veel gezoek naar de foto's, die allen al ergens op de blog staan.
Deze wil ik nog graag deze week af hebben, omdat we in Le Pre Bonnet met een dongel werken en het vaak behoorlijk lang duurt voordat je een foto geplaatst hebt. En er komen VEEL foto's op te staan, denk ik.
Maar ik had er nu eventjes geen zin meer in, vandaar dat ik nu hier mijn hart even lucht, pfff...

5 Jaar, waar blijft de tijd. En het gekke is... HET BEVALT NOG STEEDS GOED.

Komende zondag gaan we weer voor langere tijd die kant op. De bedoeling is om er tot laat in September te blijven, wel hebben we besloten om in augustus twee weekjes samen naar Nederland te gaan. Henk voor zijn werk en ik voor de gezelligheid... even wat mensen zien hè! Want ja... die zitten er niet in Le Pre Bonnet (valt wel mee hoor!).

Zo... nog even wat was uit de droger halen, zodat er morgen weer nieuwe in kan. De wasmachine en droger draaien hier momenteel overuurtjes. Nog even dit kleedje, nog even dat dingetje, ah... die oude vest wil ik ook mee, ruikt een beetje muf, dus... in de was. Gordijntjes, dekbedovertrekken, oude werkbroeken etc. etc.

Morgen weer verder met de nieuwe 'toekomstige' pagina.

2 opmerkingen:

 1. Hoi Cilia,

  Altijd leuk om foto's terug te kijken in diaserie...
  hoef er niks voor te doen...enkel kijken én genieten.
  En jullie genieten al 5 jaar van dit heerlijke plekje en omgeving.

  Weet je dat jij mij een ''beetje'' gezond jaloers maakt;-)in zo'n rustig paradijsje de zomer doorkomen is puur genieten.

  Ook al is het zweet,zweet......voordat je klikerdeklik klaar hebt....je fikst het wel telken male.
  Heb ook eens stappen ondernomen om een diaserie op blog te krijgen....maar het bleef bij zweet,zweet,zucht,zucht....LUKT NIE.....

  enne......na dat de was klaar is en het huis aan kant.....goede reis naar Frankrijk en tot blogs!!!
  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Het word geen dia, maar gewoon een serie foto's van hoe het was en hoe het er nu bij staat. Alle foto's staan wel her en der verspreidt op de blog... maar om ze allemaal te zien moet je zo'n beetje 500 blogjes doorwurgen, beetje veel werk hè, hahaha...

   Die stilte daar, ja... dat is nog altijd erg genieten. Maar vaak na een paar maanden vind ik het ook wel weer prettig om even in de 'bewoonde' wereld terug te keren.
   Nou... ik zag ook wel een klein beetje groen bij het aanschouwen van die mooie foto's van jou, daar op Kreta, en wat te denken van die heerlijke aardbeien?

   Groetjes en veel liefs,
   Cilia

   Verwijderen