Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donderdag 6 juni 2013

Even kijken...


Joepie, de nieuwe pagina is gereed.

LUSTRUM - 2008-2013

Een pagina waar voornamelijk foto's op staan. Foto's van de afgelopen 5 jaar, over ons huis... hoe het was en hoe het er nu zo'n beetje bij staat.

Op naar het volgende LUSTRUM.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Cilia,

  Van ♥♥te proficiat met jullie 5 jarig jubileum in Le Pre Bonnet!!!

  Na het bekijken van de foto's steek ik mijn duim omhoog met de woorden:CHAPEAU!!!
  Veel werk,heel veel werk.....maar dan heb je ook wat☺☺☺

  Hoop dat jullie saampjes op dat mooie en rustige plekje nog veel momenten,uren,dagen,weken,maanden,jaaaaaaaren in goede gezondheid met veel liefde en geluk mogen genieten als God in Frankrijk!!!!!!!!

  Liefs,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Bedankt. En reken maar dat we er nog even een gebakje op nemen :)

   Dat vele werk lijkt meer als dat het is, in ieder geval als dat het voelt.
   Het eerste jaar was het wel even stevig aanpoten om het huis een beetje bewoonbaar te maken, maar... nu is het gewoon werken als we zin hebben.

   Al moet ik zeggen dat we wel enorme blij zijn dat het ons tot zover gelukt is, iets waar we 5 jaar geleden niet eens over durfden te dromen.

   Liefs,
   Cilia

   Verwijderen
 2. Dag Cilia, Wat ziet het er allemaal mooi uit. Het is zo leuk om terug te kijken en te zien wat er allemaal is gebeurd. Zoals jullie werken herken ik wel. Het is een kunst om regelmatig afstand van werk te nemen en te genieten van de momenten van rust. De natuur is ook zo mooi! Wij hebben net mensen uit Noord Nederland en een Amerikaanse vriendin met Franse echtgenoot op bezoek gehad. In het begin keken ze rond en zeiden:"er moet nog aardig wat gebeuren", maar ik weet dat dat de Nederlandse mentaliteit is. Onze Amerikaans/Franse gasten herkenden meteen het joie de vivre-gevoel en gingen met een diepe voldane zucht in een van de ligstoelen liggen. We kregen vanmiddag twee enthousiaste mailtjes van zowel het ene als het andere stel. Na vier dagen rust hier wilden ze eigenlijk niet anders dan zo snel mogelijk terugkomen.....we zullen zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Lilian,

   We zijn er zelf ook erg content mee. Ja... altijd even leuk om terug te kijken hoe het was, soms zelfs onvoorstelbaar wat voor een troep het was en dan te bedenken dat we er ook nog lol in hadden.

   Ik weet niet of jou ook wel eens gevraagd wordt of jullie huis al klaar is, ons wordt dat regelmatig gevraagd. Vooral voor sommigen die zo'n oud huis met grote lap grond in Frankrijk niet kennen, is het moeilijk te vatten dat het wellicht nooit afkomt, hahaha...
   We klussen lekker verder.

   Vriendelijke groetjes,
   Cilia

   Verwijderen