Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donderdag 10 mei 2012

Half gevuld aanhangertje...


Het schiet al lekker op, volgende week, donderdag voor een paar daagjes die kant op. Aanhanger geregeld, bijna een vrachtwagen, voor de hele vele dingen die we van plan waren om mee te nemen die kant op.

WAREN??? Jawel... WAREN.

Ik weet niet of sommigen van jullie dat herkennen... Je weet dat je wat dingen/spullen nodig bent, maar... je weet nog niet precies wat. Of  je weet precies wat... maar weet niet waar je het kunt krijgen. Ik heb me wel eens suf lopen zoeken naar bijvoorbeeld GEWOON een simpel zwart katoenen truitje, zonder frutsels en fratsen. Winkel in winkel uit, domweg nergens te krijgen of... dat ik bijvoorbeeld voor de spiegel sta en denk, er moet wat gebeuren, maar ik weet niet precies wat.

Zo ook de afgelopen maand/maanden. Het huis moet nog wat verder ingericht worden, bijvoorbeeld : nog wat kasten, tafels, armleunstoelen, karpetten, veel lampen, tierlantijntjes (beetje opsmuk), een leuke deur, extra bed, etc. etc. Het idee was goed, grote aanhanger mee zodat we dat allemaal eventjes mee zouden kunnen nemen met hemelvaart.
Al weken lang zitten we met bloeddoorlopen oogjes achter onze pc marktplaats af te zoeken. Marktplaats komt me zo langzamerhand de neusgaten uit. Nog niet eens één leuk kastje van onze gading gevonden, of... een karpetje, zelfs geen lampje, laat staan een leuke tafel.
Oké, ik moet bekennen dat ik wel eens afdwaal, zit ik te zoeken naar armleunstoelen en voordat ik er erg in heb staat er iets anders op mijn beeldscherm, zit ik te kijken naar buienradar... hoe het weer in verweggistan is, alsof dat belangrijk is zo midden in de nacht.

Het stomme is ook, dat ik eigenlijk nog niet precies weet wat we nog allemaal hebben willen, ik moet er gewoon tegen aanlopen zeg maar, ook lastig... aangezien ik hier op het land, tijdens het hondjes uitlaten, tegen van alles aan zou kunnen lopen, maar... ik betwijfel of ik daar tegen een armleunstoel aanhobbel.  DUS... zoeken op marktplaats, onder het KOPJE : leuke spullen.

Dat wordt zo een half gevulde aanhangertje...

GEEN FOTO, logisch... GEEN SPULLEN.

4 opmerkingen:

 1. 'Leuke spullen', toch fijn dat er voor mensen bepaald wordt wat leuk is! Hahaha, dat op zich vind ik al reuze leuk.
  Mijn 'zuid-Frankrijk' dagen komen ergens vanaf de 25e. Groningen! En toch ziet het er daar op jullie manier ( Fr.) nog verleidelijker uit. ;-)
  Groetjes
  Walter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik toetste even 'leuke spullen' in op marktplaats en jawel hoor... die zijn er. Helaas ben ik nogal recalcitrant en NIET modebewust... ach, we hebben daar een bed om te slapen, een stoel om te zitten dus... maar soms wil een mens MEER.
   Kijk, dat is nou es vakantie, op naar Groningen... voor een Westerling een ware oase van rust, hahaha. Hele fijne dagen (of blijf je langer?) hiero gewenst en wie weet zie ik je langslopen (iedere 'vreemdeling' valt hier op, hahaha), roep ik je wel binnen voor een kop koffie.
   Moi (Gronings hè!) en de groet'n uit Oost-Groningen.

   Verwijderen
 2. MMmmmmm, ik pak vast wat Goudse stroopwafels in voor bij de Groningse bak en zoek wat kleding uit om er als 'vreemdeling' uit te zien!
  In augustus waarschijnlijk een langere periode in Groningen, tenzij ik ruzie krijg van te voren. Hahaha, fijn weekend
  Gr. Walter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh... heerlijk, echte Goudse stroopwafels. Haast jammer dat ik begin juni al vertrek voor 3 1/2 maand naar Frankrijk (niet heus, want ik heb er al veel zin in). Halverwege september weer terug in Groningen, mocht je dan hier nog in de contreien zijn ben je van harte welkom (uiteraard wel met overheerlijke Goudse stroopwafels ;-))... even een mailtje en de koffie staat klaar. Jij ook een fijn weekend gewenst en lekker genieten in Grunn.

   Groetjes, Cilia

   P.S. de laatste week van mei ben ik ook nog thuis... alhoewel... veel afscheidsborreltjes hè!

   Verwijderen