Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 27 augustus 2013

Deel 2, zomer 2013...


De eerste bloemen staan alweer op de vaas...
Gisteravond (zondag) tegen een uurtje of elf kwamen we eindelijk aan.
's Morgens waren we ietwat laat uit ons bed gekomen, klein beetje verslapen ;-) Hapje eten, kop koffie, laatste dingen aan de kant, zo ook de laatste dingen in de auto. Honden er nog even uit, katten in hun mandje... oeps... één van onze katten had zich verstopt. Drie kwartier bezig geweest om haar te pakken te krijgen. Hup... in de mand. Allemaal in de auto en VERTREKKEN.
Gelukkig hadden we gelijk al trek in een boterham, na ongeveer 10 minuten rijden, tas pakken... oeps... onze voorraadtassen vergeten. Auto draaien, de 'onderweg' tassen die nog in huis lagen ophalen. Al met al pas tegen goed tien uur richting Le Pre Bonnet.
Verder wel een prettige reis gehad, met leuke pauzes, zonder oponthoud ;-)

Vandaag veel in de tuin bezig geweest. Het gras was alweer behoorlijk gegroeid, vele bloemen waren uitgebloeid, ook vele staan nu volop te bloeien... Altijd erg mooi om te zien hoe zo'n tuin continu veranderd door de maanden heen, zonder dat je er zelf veel aan hoeft te doen.
Naar de wekelijkse markt en naar de supermarkt geweest voor de hoognodige proviand. Jaartje rond is hier vlakbij een wekelijkse markt.
Later op de middag nog een lange wandeling, van zo'n twee-en-een-half uur, door de bossen en de velden gemaakt.
Aha... nog even een leuk iets : de paarden, Sophie en ukkepuk, staan er nog. Gelijk weer een grote zak wortels gekocht.

2 opmerkingen:

 1. He heerlijk weer terug. Blijf je lang? Wat gezellig dat de paarden er nog staan, denk dat ze jullie nog wel kenden.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Janny,

   We zijn van plan om tot eind september te blijven. Daarna gaan we waarschijnlijk in november weer deze kant op en uiteraard in december... zo rond de feestdagen.
   Paarden hebben een heel goed geheugen, vaak herkennen ze mensen naar jaren nog. En ja hoor... ze kwamen onder luid gehinnik aangerend toen we ze riepen, erg mooi.

   Groetjes,
   Cilia

   Verwijderen