Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 18 december 2011

Witte Kerst???

Wat gaat het dit jaar worden?
De foto hierboven is zo rond de Kerst in 2008...

De foto hierboven is zo rond de Kerst in 2009...

De foto hierboven was van 1e Kerstdag vorig jaar (2010)... brrrrrr...

Komende vrijdag vertrekken we weer voor twee weekjes naar Frankrijk. Altijd spannend wat voor WEER het gaat worden, of we de lange onderbroeken inpakken moeten, of het glibberen en glijden wordt, of dat we de zonnebrandcreme mee moeten nemen... tja... Dit keer gaan we met ons zessen die kant op : de beide honden, twee van onze katten en uiteraard wijzelf. We hebben besloten om onze twee P..P- en P..S katten mee te nemen, jawel ondertussen hebben wij twee katten die het nodig achtten om overal in het huis hun behoeftes te doen, één doet het al zeer lange tijd... onze Belletje en de ander is sinds een tijdje ook begonnen... onze 16 en half jaar oude Serena. Ondanks dat onze oppas er niet over klaagt, vinden wij het ondoenlijk om de katten thuis te laten... dus gaan ze mee. Wat wel wat geprop in de auto opleverd... maar goed we zullen zien hoe het bevalt. De andere twee katten blijven thuis... wel jammer... maar vanwege ruimtebesparing lijkt ons dat beter... anders is er geen plek voor de lange onderbroeken en... de hele vele pakken oliebollenmix en... de kerststollen en...

Rest mij nog om jullie allemaal : HELE FIJNE FEESTDAGEN en een GOED en GEZOND 2012 toe te wensen. Wie weet tot de volgende blog... wij weten nog niet zeker of we de laptop mee nemen... anders tot in het nieuwe jaar.

3 opmerkingen:

 1. hee Cilia, een heerlijke vakantie toegewenst en al het beste voor komend jaar, met veel blogjes hoop ik. We'll keep in touch!
  Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Cilia,

  Voor jullie beide een hele fijne periode in France gewenst, en een witte kerst. (want dan hebben wij dat vast ook :)
  Wij vertrekken donderdagnacht. Heerlijk vooruitzicht..
  Goede reis, en wie weet to ziens in France.....

  Groet, Dees

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Annette,
  Bedankt en jij ook de beste wensen en ik verheug me op Fase 2 ;-)

  Hoi Dees,
  Jij ook bedankt... en ja een witte Kerst zou mooi zijn. Wij hebben er alweer vet zin in. Jullie ook een hele goede reis.

  Liefs,Cilia

  BeantwoordenVerwijderen