Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 12 december 2011

Vidor's berg...en meer.

Weer tijd voor positieve berichtjes... Allereerst even Mirjam begroeten, http://www.ambiancedevacances.eu/ . Heel erg leuk dat je volgster geworden bent.
Tijdens één van onze wandelingen zagen we op een stuk onverharde weg allemaal vreemdsoortige knal-oranje 'paddestoeltjes' of iets dergelijks uit de grond komen. Geen flauw idee wat het is, wel leek het erg leuk... een groot deel van het pad zat er vol mee.
Overal zag je nog heerlijk de koeien buiten staan, zo ook deze chocolademelk-koe. Altijd weer mooi, vooral de kleinschaligheid... veldjes met 4- of 6- of 10- of 20 koeien. Heel wat anders als een koeienflat... met 20.000 koeien opeen gepropt.
Deze foto is vanuit de keuken gemaakt. Onze Vidor mag graag veel buiten zitten als we in Frankrijk zijn. De plek waar hij op de foto zit, is zijn grote favoriete plek. Vandaar heeft hij erg veel zicht, vaak rent hij er ook als een dolleman rondjes, zo ook verstopt hij daar regelmatig zijn speeltjes... die soms maanden later weer tevoorschijn komen. De berg noemen wij tegenwoordig: Vidor's berg.


Trouwens even iets heel anders, dit keer zat er ook een foto van mij bij de vele foto's die gemaakt zijn... jawel... dit gebeurd niet vaak... als het al eens gebeurd sta ik er... of half op... of in een of andere vreemde houding, tja... ik snap dat ook niet helemaal, maar vaak zijn ze niet om aan te zien... ligt niet aan mij hoor! Ik doe m'n stinkende best altijd wel om er zo mooi mogelijk op te komen... maar ja... Henk knipt ALTIJD op het verkeerde moment... zal'k maar zeggen. Eventjes in de zijlijn kijken onder: Klikkerde klik- over ons. Jullie zijn gewaarschuwd... hahaha. Wel een zwart- witje trouwens... dat heb je dan weer, gemaakt op mijn... feestje.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige koe! En wat grappig van jullie hond dat ie zo zijn eigen plekje opzoekt.
    ik heb ook maar weinig leuke foto's van mezelf. Meestal maak ik ze zelf, dus daar sta ik niet op uiteraard en de helft van de foto's die Rens van mij maakt gaan direct de virtuele prullenbak in... haha. Afgekeurd!!
    Niks aan te doen, we zijn gewoon te kritisch, vrees ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou het dat zijn, te Kritisch! En ik maar denken dat het aan Henk lag, hahaha...

    BeantwoordenVerwijderen