Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donderdag 6 mei 2010

File en nog eens file

De Champagne, eigenlijk best wel een saai gebied, maar tegelijkertijd ook erg mooi. Overal zag je schitterende koolzaadvelden. Wat ook erg mooi was, waren de prachtige wolkenpartijen. Het weer was niet je van het, maar het geeft wel dit soort plaatjes en het was gelukkig droog.
Zo gauw de deuren van de auto opengaan word er 't eerst even gerekt.
En rollebollen...
Daarna aan de wandel, voor de hoognodige beweging.
En dan volgt het belangrijkste gedeelte van de pauze, smikkelen en smullen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Afgelopen vrijdag was het vrij druk op de weg. In de buurt van Roermond de eerste file. Daarna bij Maastricht veel oponthoud. Ook in Luik stonden we een tijd zo goed als stil. Later op de dag zaten we nog een keer in de file bij Auxerre, vanwege een voetbalwedstrijd aldaar. Dus het was wel raak dit keer. Maar goed niet getreurd, we hadden weer heel wat proviand bij ons en we hebben vaak gepauzeerd, aangezien we toch al laat waren. Met een aanhanger gaat het sowieso al een stuk langzamer.
's Morgens tegen 08.00 uur zijn we vanuit Nederland vertrokken en 's nachts tegen 24.00 uur kwamen we bij ons huis aan. Ik doe er even wat foto's bij van een pauze onderweg in de Champagne, waar we altijd een pauze inlassen, om een kleine indruk te geven hoe de pauzes verlopen. Wij gaan meestal wat achteraf pauzeren vanwege de honden, zodat deze heerlijk los kunnen ronddollen. Zelf vinden we dat ook een stuk prettiger, i.p.v. een parkeerplaats aan de kant van de weg, heerlijk een rustig plekje te zoeken. Ondertussen weten we al hele vele leuke plekken om te pauzeren.

2 opmerkingen:

  1. Hi,
    Die mand ziet er wel hééél gezellig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij gaan in stijl op vakantie, hahaha....
    De mand is in Frankrijk achtergebleven, die fungeerd nou als mand voor aanmaakhout. Dus.. volgende keer weer alles in de tassen.

    BeantwoordenVerwijderen