Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 28 april 2010

Voorbereidingen

We hebben twee deuren met bossingpanelen in Hardenberg gekocht. Eén voor het toilet en één voor de badkamer. Deze deuren hebben we wat opgeknapt en gaan vrijdag mee naar Frankrijk.
Ook hebben we heel veel hout gezaagd en geverfd, dit komt in de schuur. We zijn van plan om in de schuur allemaal oud, geverfd, vloerhout tussen de balken te maken. Met isolatie materiaal erachter. We hadden nog een hele partij oud vloerhout op onze zolder liggen, wat we hier prima voor kunnen gebruiken. Scheelt weer enorm in onze portemonnee.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vrijdag gaan we weer in alle vroegte, tegen een uur of acht, richting Frankrijk. Dit keer nemen we weer een aanhanger mee, voor de vele bijelkaar vergaarde rommeltjes. Zoals hierboven op de foto's te zien, gebruiken we veel oude materialen, die we weer een nieuw leven inblazen. Als eerste bespaart ons dit enorm veel kosten en we vinden het ook nog eens erg leuk, om van oude dingen weer wat moois te maken. We blijven maar voor een paar dagen. Woensdag gaan we weer terug naar Nederland. Tja, dan moet er weer gewerkt worden. Dus! Geen computer daar, zodoende ook geen blogjes. Dus tot volgende week.
P.S. Even voor Wilbert, als je dit leest: de honden smullen heerlijk van de Franse brokken. Tot gauw.

4 opmerkingen:

 1. Hallo Cilia en Henk
  Veel plezier in Frankrijk. Een aanhanger is meestal in een mum van tijd vol is mijn ervaring.
  Wij zijn al diverse malen richting frankrijk gereden met een aanhanger die uitpuilde van alle spullen die we verzameld hebben. Iedere keer zeggen we tegen elkaar, nu hebben we het meeste wel daar, maar toch komt er altijd weer wat bij.
  Geniet deze paar dagen van de rust en de mooie natuur. Wij gaan in juni weer voor 2 weken.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, hallo Marja
  Dus jullie gaan in juni weer die kant op? Schiet ook alweer lekker op, nou ja! Duurt altijd te lang. Hopelijk hebben jullie het de afgelopen keer, dat jullie in Frankrijk waren, erg leuk gehad. En straks in juni is het daar vast en zekers weer heerlijk. Lekkere lange dagen en wie weet erg mooi weer. Wij zijn ook, zeker weten, van plan om in juni weer die kant op te gaan.
  Bedankt voor je leuke reactie en hele vriendelijke groetjes, Cilia en ook van Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Cilia,
  Wij zijn inmiddels met een lege aanhanger weer thuis aangekomen.

  Geniet nog maar lekker daar, en hopelijk schiet de badkamer een beetje op! De lavendel staat in de grond! Thanks nogmaals. Het het was gezellig dat jullie even langs kwamen.
  Groetjes, Dees

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Desiree,
  Wij zijn ook weer thuis in Nederland.
  De zonnebloemen zitten nog in de pot, die ik in de grond gezet heb. Het regende de hele dinsdag aan één stuk door. Zodoende konden we niet maaien, het is nou nog een klein wildernisje, waarin de zonnebloemen waarschijnlijk verloren gaan. Dus volgende keer even een leuk plekje voor ze zoeken. Groetjes, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen