Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 29 december 2014

Sneeuwspecial...


Yep... beetje sneeuw hier.


~~~


~~~


~~~


~~~


Dat lijkt altijd mooi.

Afgelopen middag een lange wandeling gemaakt. Helaas kon ik geen foto's maken tijdens de wandeling omdat de batterijen van mijn camera leeg waren en de volle nog in de auto lagen.
De auto hadden wij de avond daarvoor veiligheidshalve al wat omhoog gezet, want als het glad is komen we de berg bijna niet op. In het ergste geval zelfs helemaal niet.
Op de terugweg, van de wandeling, hebben we de batterijen opgehaald, vandaar nog een kleine impressie ;-)
Weer thuis aangekomen, kon onze Vidor zijn draai niet vinden. Hij had allemaal sneeuwballen aan zijn poten en vertikte het om met die ballen te gaan liggen. Hij bleef een hele tijd, met zijn hoofd op de stoel staan wachtten totdat wij met veel gedoe de ballen verwijderd hadden.

Even voor Yvonne, die nogal dol op sneeuw is, ik hoop voor jou dat daar bij jullie in de polder ook wat sneeuw gevallen is. Zo niet... dan doe je maar even net of je de foto's niet gezien hebt ;-)4 opmerkingen:

 1. Mooi zeg, al die sneeuw =)

  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Miranda,

   Mooi hè! Vandaag scheen de zon er ook nog bij.

   Hele lieve groetjes van ons beiden, Henk en Cilia

   Verwijderen
 2. Sneeuw is altijd een mooi gezicht en soms als het hier sneeuwt schijnt de zon op de vallende vlokjes en lijken het wel sterretjes! Maar gelukkig is het hier nog uitgebleven dit keer.Wel ijzige mistral, maar zon.En een graadje vorst.
  Wens jullie ook een gezellige oudejaarsavond, oliebollen bakken? Ik wel in ieder geval, die hollandse traditie houden we aan. Alle goeds voor 2015 en dat je maar vaak naar Frankrijk kan komen, Ja heerlijk met de open haard, erg gezellig ook met deze dagen.

  groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Janny,

   Mij zal je niet snel in een wintersportgebied aantreffen, brrr... veelste koud en kil. Maar even wat sneeuw vind ik wel eens mooi... en dan... op naar het voorjaar ;-)
   Hier bij ons huis hebben we niet zo veel wind (vanwege de ligging) en al helemaal geen mistral.
   Heerlijk zeg... oliebollen. Vrees dat ik ze dit jaar best wel wat ga missen, want we hebben besloten om er dit jaar geen te bakken.
   Wat gezellig zeg, dus jullie hebben een open haard. Hier alleen houtkachels.

   Zeg jij nogmaals fijne laatste dagen van 2014 en een goed, gezond en creatief 2015 toegewenst. Dat er nog vele mooie rozencreaties gemaakt mogen worden.

   Lieve groet, Cilia

   Verwijderen