Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 13 oktober 2014

2014... week 20...


Week 20... de laatste week van ons verblijf deze zomer is in gegaan. Niet de laatste week van dit jaar, want het ligt in onze bedoeling om in december weer deze kant op te gaan :-)

We hebben overwogen om er nog een cyclus van 3 weken aan vast te plakken, maar uiteindelijk toch besloten om komende zondag weer naar Nederland te gaan.

Dat geeft wel een dubbel gevoel... Aan de ene kant zou ik hier wel willen blijven, zo heerlijk midden in de natuur. Maar... aan de andere kant lijkt het me ook wel weer prettig om in de luxe van Nederland te baden.
Het huis hier in Frankrijk is ondertussen aardig voorzien van allerlei gemakken. Toch blijft het, ten opzichte van ons huis in Nederland, ietwat primitief. En... zolang wij het huis hier als tweede huis hebben, blijft dat ook zo.

Oké, soms dagdroom ik wel eens stiekem hoe het zou zijn als we hier zouden wonen. Alle leuke spullen vanuit Nederland mee deze kant op. Aangesloten zijn op EDF en een vaste SNELLE internetverbinding ;-) Oo ja... gelijk ook maar waterleiding.

Toch vrees ik, dat ik ons kneuterige Nederland misschien wel eens zou gaan missen. De taal, de mensen, de gezelligheid, het gemak etc. etc.

Genoeg geleuter... we gaan gewoon weer proberen om er hier nog een leuke week van te maken.

Afgelopen weekend was het hier een drukte van belang. Honderden quads kwamen voorbij gestoven en wij zaten eerste rang. Zaterdagmiddag begon het feest, de gehele middag zwaaien en nog eens zwaaien. Zondagochtend, op een zeer christelijke tijd, ging het feest verder. Een mooi gezicht om zoveel quads voorbij te zien gaan.


Henk had zich met onze fototoestel bij een plas op de weg opgesteld, vlak bij ons huis.


Lekkere vieze blubberboel... Overal gaan ze doorheen met de quads, stuk voor stuk zien ze er ook allemaal zeer smerig uit. 
Verscheidene mensen op de quads hadden een camera op hun helm zitten.


Ha... en afgelopen weekend ons volgepropt met zelfgebakken APPELTAART. Helaas geen foto, de taart was al op voordat we er erg in hadden ;-)

2 opmerkingen:

 1. Geniet er dan nog maar even van , uiteraard stinkend jaloers op zo'n lange vakantie.
  Met de feestdagen zijn wij er waarschijnlijk ook weer met Ruud en Anita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Arno,

   Heerlijk hè... zo'n LANGE VAKANTIE. Tja... heb best wel een beetje medelijden met jou ;-(
   Maar... wie weet zien we jullie ergens in december, zou leuk zijn ;-)

   Groetjes, Cilia

   Verwijderen