Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 21 mei 2014

Onder het mes...


Vandaag gaat deze mooie jonge man onder het mes...Onze benjamin Morris, die ondertussen al een behoorlijk grote vent geworden is. 

Morris begint al een beetje te sjouwen, zodoende gaat hij onder het mes. Onze ervaring is dat ze dan wat huiselijker worden, m.a.w. niet zover van huis af gaan.

In Frankrijk hebben we ons huis dusdanig ingericht dat de katten te allen tijde naar buiten kunnen. Via een kattenluikje kunnen ze in de schuur komen en daar staat altijd een kleine raam open (als we daar zijn...).
De laatste avond voor vertrek hadden wij het raampje dicht gedaan, zodat de katten er niet meer tussenuit konden piepen. Alles dicht en de kattenbak geplaatst voor de eventuele nodige behoefte.
Worden we 's morgens wakker, staat Morris buiten te miauwen.
Voor ons gevoel was er maar één mogelijkheid voor hem om buiten te komen... namelijk door ons slaapkamerraam, het enigste raam dat openstond. Waarschijnlijk was meneertje dusdanig verbolgen dat hij niet naar buiten kon... en is hij zodoende via ons raam naar buiten gesprongen.

Voor straf gaat hij onder het mes ;-) ;-) ;-)

Ik vind het altijd wel ERG zielig ;-( snotter snuif en ben pas weer gerust als hij vanmiddag goed en wel weer thuis is.

Verder moeten de katten en honden weer allen ingeënt worden voor vertrek en dan zijn zij er weer helemaal klaar voor.Geen opmerkingen:

Een reactie posten