Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zaterdag 3 mei 2014

Drup, drup, drup...


Gelijk na het opstaan stak ik even mijn hoofd buiten de deur... REGEN.


Regen betekend ook vaak vele slakken... en jawel hoor, er zat een enorme slak op mijn hosta te balanceren.

Bijna de gehele dag regen, zodoende vanmiddag maar even op visite gegaan. Grapje... anders waren we uiteraard ook gegaan ;-)
Het mooie huis, op een schitterende plek, van Laura en Rian bewonderd in het noorden van de Montagne Bourbonnaise. Nieuwsgierig! Even kijken op hun leuke website  www.lepaysbas.nl , echt de moeite waard.

Hieronder even een blik op Henk zijn nieuwe, tijdelijke, werkplaats. Een heerlijk warm plekje voor het raam op onze slaapkamer... boven de woonkeuken, daar waar momenteel de kachel de gehele dagen aan staat.


Een plekje met een mooi uitzicht over een gedeelte van de tuin. Wat ook erg fijn is... als hij erbij liggen wil, dan kan hij tijdens zijn werk even op bed liggen... Hoe mooi kun je het krijgen ;-)Tsja... dan als afsluitertje van deze week... en om jullie een fijn weekend te wensen wilde ik eindigen met een vrolijk bloemetje.

Bij deze...Allen een heel aangenaam weekend toegewenst.


2 opmerkingen:

 1. hoi Cilia, wat jammer dat Henk niet uit kijkt op zijn aardappel veld als hij mag werken. Ze staan er anders goed bij, wil hem een goede raad geven. Ze hebben nu patent kalie nodig om exstra zetmeel in de knol te krijgen. ik denk dat de muizen met jou bloembollen van door zijn maar pissebedden lusten ze ook graag, gelukkig heb je prachtige rode tulpen en andere bloemen dus er valt een hoop te genieten.ben zelf net weer in Nederland en ga begin juni weer voor 10 dagen. ons grote nieuws is dat Jan heeft besloten om met de pre vut te gaan op 1 juli en ik stop met werken dus dat wordt genieten in La France. we komen dan wel eens langs om Henk zijn grote veld te bewonderen. groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marion,

   Vanuit het slaapkamerraam, daar waar Henk zijn werkplekje is, heeft hij wel een klein beetje zicht op zijn aardappelveld.
   Ja... met die bloembollen is altijd wel gek, dat kan best wel door muizen of mollen gebeuren... geen flauw idee. Pissebedden heb ik hier nog niet gezien.
   Ooh... wat een heerlijk vooruitzicht zeg, dat Jan met de pre vut gaat... en jij stoppen met werken. Lekker naar jullie plekje hier in Frankrijk op momenten dat jullie er zin in hebben... geen wachten op vakantie, maar gewoon gaan als het jullie uitkomt.
   Gaat vast een fijne zomer worden en wie weet zien we jullie nog ;-)

   Hele vriendelijke groetjes daar in Grunn'n,
   Cilia

   Verwijderen