Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 22 januari 2014

Beetje roet...


Slordig, slordig, slordig... gniffel gnuif...

Vandaag een telefoontje vanuit Le Pre Bonnet... de heren rookten zo'n beetje uit de keuken. De schoorsteenveger was nog niet bezig geweest ;-)
Dat soort vieze werkjes laten wij liever aan anderen over...

Ietwat later opnieuw een telefoontje. De kachel doet het weer als een tierelier en de schoorsteenpijp is weer schoon.
Zo zien wij het GRAAG :-)

Er was ook een beetje sneeuw gevallen, even wat anders als die grauwe luchten hier.

Oude foto, want wij zitten niet daar... beetje lastig om dan daar een foto te maken hè!


2 opmerkingen:

 1. Vooraf leek dit een vrij lastig klusje, omdat ik nog geen idee had hoe die schoorsteen precies in elkaar zat en waar ik het veilig los kon maken zonder dat de hele boel instort.

  Na een kundig advies van de hulplijn in Emmen/Wedde was dit echter zo gepiept. Met twee man (een om te voorkomen dat de boel instort en ik om het los te maken en schoon te maken) was dit een klusje van wel 5 minuten. Zo gepiept dus en hoort stiekem ook wel bij de charme van het huisje.

  We hebben een hele mooie anderhalve week genoten in dit fantastische huis! Heerlijk op hout stoken, lekker van de rust genieten (en af en toe wild verstoren), samen muziek maken (Nico kreeg zowaar echt muziek uit de trekzak) en spelletjes spelen.

  Natuurlijk de omgeving nog bezocht, lange wandelingen en naar wat dorpjes enzo in de omgeving. Lekker rondtoeren door de bergen, prachtig.

  Een erg fijne vakantie in een heel gastvrij huisje.

  Ps. uiteraard was ik bij het gasfles wisselen eerst vergeten op het knopje van de drukverdeler te duwen. Toch zeker 5 minuten verbaasd dat er geen gas uit kwam ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha... moeders zit hier te glimmen van oor tot oor.
   En... reken maar dat wij hier ook super genoten hebben met de gedachte dat jullie het daar naar jullie zin hadden. Wie weet genoten wij hier nog meer ;-)

   Werk ze, groetjes en een dikke knuffel,
   Cilia

   Verwijderen