Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vrijdag 30 maart 2012

Lopvera's Serena

 Een foto van vorige week van Serena, die ondanks dat ze slecht ter been was, even een kijkje buiten nam.
 Serena en Vidor, die de laatste maanden als pleegvader voor haar fungeerde. Vidor zorgde voor de dagelijkse wasbeurten omdat Serena het zelf niet meer goed kon. Ook controleerde hij meerdere malen per dag haar oogjes, waar vaak enorme klodders inzaten... deze werden door Vidor grondig schoongemaakt.
Afgelopen keer, in Frankrijk, hadden we weer twee van onze poezen mee... de probleempoezen Belletje en Serena. Helaas was dit de laatste keer dat onze 'prinses' Serena met ons meegeweest is, eergisteren is zij overleden.
Blij zijn we wel dat ze vorige week nog meegeweest is, een week waarin ze veel en vaak bij de houtkachel op een zachte kussen lag, waarin ze op zonnige dagen lekker eventjes buiten kwam en de gehele week heerlijk heeft gesnoept van de overheerlijke franse kazen. Dat Sereentje niet meer lang bij ons zou zijn wisten we al sinds een tijd, daar zij langzaam aan steeds verder aftakelde.  Onze Serena is bijna 17 jaar geworden.
Sereentje peentje poepesteentje (zo noemden wij haar vaak... of...ook wel  prinsesje) was een prachtmeidje, erg huiselijk en ONTZETTEND lief.
Het stomme is, dat ik weet dat onze huisdieren niet het eeuwige leven hebben (wij overigens ook niet), maar als de dag daar is doet het mij iedere keer weer zeer. Telkens wordt je met de neus op de feiten gedrukt dat het leven niet oneindig is.

Op de volgende blog ga ik weer verder met de verhaaltjes over ons huis en alles daarom heen, voor eerst wens ik jullie allen een goed weekend toe en tot de volgende blog. 

3 opmerkingen:

  1. het doet altijd erg veel pijn als een van je dieren er niet meer is en ze komen soms in gesprekken altijd terug. voor nu veel sterkte. Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Elly en ook Marion, allebei bedankt voor jullie lieve reactie.

    Ik heb nog gedubt of ik deze blog wel plaatsen wou, omdat het voor anderen niet zoveel zeggend is en terecht. Maar aangezien ik deze weblog ook als een soort van dagboek over ons huis voor onszelf gebruik, heb ik gekozen om het er wel op te zetten.

    BeantwoordenVerwijderen