Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

vrijdag 2 maart 2012

Ecologische camping?

Tussen de bedrijven door wordt hier nog veel gekeken naar een manier om ons eventueel permanent te kunnen vestigen in Frankrijk.
Zo zagen we afgelopen week een ecologische camping te koop staan, aha... past precies in ons straatje. Een mooie GROENE camping, geen gifjes, onbespoten groenten verbouwen, geen krijsende kinderen en bierzuipende bolbuiken, geen galmende radio's met Jantje Smit o.d... NEE... gewoon een heerlijke rustige camping met natuurminnende mensen... verrekijkertjes in de aanslag. 's Avonds rond het knapperend kampvuurtje met een ECO- wijntje of sapje gezellig keuvelen over de prachtige natuur, zo af en toe een kritische noot over AL die mensen die onachtzaam met die o zo wonderschone natuur omspringen. Overdag met de wandelschoenen en een tasje gezonde proviand op de rug de natuur in, vogels observeren, oudheden bewonderen. Onderwijl Henk op de maaier het gras kortwieken, ik in bloemetjes-schort voorbereidingen treffen voor het gezonde vleesloze maaltje... vrolijk klassiek deuntje neuri├źnd.
TJA... DAT GAAT HEM NIET WORDEN... ik hou namelijk niet van een bloemetjes-schort ;-)
Misschien een motorcamping?

2 opmerkingen:

 1. ja,ja Cilia, een motor camping, dat lijkt mij echt niets voor jullie. een pension voor dieren past beter. al de verhaaltjes over de honden en poezen zijn erg gezellig en daar hun je mischien wel je brood mee verdienen, hoewel ik dat ook betwijvel in frankrijk. als ik zie hoe die met hun dieren omgaan krijg je vaak de kriebels om er wat van te zegen. verder vond ik jou paarse gordijnen ook erg mooi staan in het huis. groetjes Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marion,
  Nou... een motorcamping, allemaal van die leuke harleys met nog leukere mannen erop... mwoh (grapje). Nee, een camping is denk ik niets voor ons, wat niet weg neemt dat ik er soms best wel even over fantaseren kan als ik een camping te koop zie staan.
  Iets met dieren, ja dat lijkt me wel wat... maar ik denk dat er geen belegde boterham mee te verdienen valt, hm... en ik ben nogal een luxe-popje ;-)
  De keuze is op olijfgroen gevallen, maar eh... ja de aubergine vond ik ook erg leuk (op de foto paars in het echt donker-rood).
  Groetjes, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen