Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 28 februari 2012

Wie van de drie?Sorry hoor... beetje suffe titel :)

Na veel gezoek hebben we het papiertje met de maten gevonden, zat ergens op een onmogelijke plek in de auto. Tja... dus werk aan de winkel, achter gordijnen aan. Geen van ons beiden is dol op shoppen, we beschouwen dat als een noodzakelijk kwaad. Zodoende van tevoren al bepaald welke winkels wij gingen vereren met een bezoekje, zodat we rechtstreeks van de éne winkel naar de andere konden.
Gelijk bij de eerste winkel zagen wij al een kleur die we wel mooi vonden... olijfgroen (lekker fel en vrolijk licht), maar ja... twijfel twijfel, want eigenlijk zijn we ook wel dol op zwart. Volgende winkel... zwart (prachtig statig en verveeld niet zo gauw), mooi mooi... maar wel erg donker hè! Twijfel twijfel... Vol twijfels op naar de volgende winkel, het humeur nam al wat af... Ah... mooie aubergine kleur (warme kleur), ons eerste idee... erg leuk maar!!! Twijfel twijfel... Daarna naar de stoffenspecialist om een leuke sierrand voor de toekomstige gordijnen te kopen (soort franjes), gelijk geslaagd. Maar nog steeds twijfelen over de kleur gordijnen die we hebben willen. Al met al, uren later, helemaal uit onze hum, thuis zonder gordijnen... maar met franjes.
's Avonds laat, toen we weer een beetje bijgekomen waren, hebben we op de computer bovenstaande foto's gemaakt om een beter beeld te krijgen. Waarop de kleuren wel wat vertekend zijn. Na uren (gevoelsmatig) hebben we uiteindelijk toch een keuze gemaakt. Volgende dag zijn we naar de winkel gegaan en hebben prachtige velours-gordijnen besteld... of het de goede keus is? Twijfel twijfel...

2 opmerkingen:

  1. Welke kleur is t nou geworden????

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We hebben uiteindelijk voor de olijfgroene gordijnen gekozen(ik ben dol op kleur), ze zijn in de maak. Waarschijnlijk ga ik ze zelf wat opsieren met wat franjes en als het echt te dolletjes word (te fel) kan ik er nog altijd een zwart gaasgordijn over heen maken. Al vind ik zwart (diep-zwart) ook erg mooi, tja... nog een lichte twijfel.

      Verwijderen