Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 29 juni 2011

ROBBIE

16-03-1997 geboren 28-06-2011 overleden
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Op deze foto is onze Robbie helemaal in z'n element. Water en zand was hij dol op evenals grote boswandelingen. Onze Robbie is overleden. Hij kwakkelde al hele tijden, met ups en downs. Toch bleven we hopen en hadden we het samen nog fijn. Je weet verstandelijk dat de dag gaat komen, maar het laat een enorme leegte achter. Duizenden dingen kan ik hier over hem schrijven, boekwerken vol, onze hond, onze gekke gerritje is er niet meer...

Hieronder een stukje die ik op 9 juli 2010 geschreven had, waarbij ik opmerken wil, dat ik blij ben dat we samen nog heerlijk bijna een jaartje verder konden slenteren... al had het om mij nog hele vele jaren langer gemogen.

Mijn makker wordt ouder. Hij wil nog graag en we gaan nog vaak en regelmatig. Zijn achterpoten doen niet meer precies wat hij wil dat ze moeten doen. Soms waggelen ze een beetje. LOPEN, heel veel en hele lange afstanden hebben we samen gelopen. Overal ging en gaat hij met mij heen. Binnenland, buitenland, naar de zee, naar de bergen, heidevelden, bossen, overal liggen onze gezamelijke voetsporen. Alleen de afstanden zijn korter geworden, het hijgen wordt luider, het rennen wil niet meer zo vlotten. Het lopen is slenteren geworden maar we hebben er nog plezier in en zolang we er nog plezier in hebben, slenteren we samen nog heel lang verder. Maar soms baart het me zorgen voor de dag van morgen.

5 opmerkingen:

 1. Even aan de piano gezeten:
  http://www.toeval.eu/misc/dodenmars.mp3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blij Robbie nog even mee gemaakt te hebben, was een toffe hond.
  Het bos zal nog stiller zijn.
  Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joh, lees het nu pas! Sterkte meis, leeg is het zeker de komende tijd voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen