Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 15 juni 2011

Operatie gelukt

Och... wat zielig hè! Over de 20 hechtingen in haar oortje, maar... de operatie is goed verlopen en over twee weken mogen de hechtingen eruit.

Even een foto van onze clown, hij ligt er alweer helemaal voldaan bij. In de auto en bij de dierenarts 'piepte' hij wel even wat anders...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Alweer een stapje dichter bij de komende vakantie. Allereerst is onze Femke gisteren geopereerd, tevens hebben ze haar gechipt en ingeënt. Ons werd eerst medegedeeld dat zij niet meteen ingeënt kon worden, werden we gisteren opgebeld of ze het toch maar gelijk doen moesten. Nou ja... dan maar meteen. Ook de drie andere katten zijn gereed voor vertrek, allen geënt, gechipt en een Europees paspoortje. De honden hebben hun cocktail gehad, zijn ook klaar. De hoognodige oogzalfjes en zalfjes tegen oormijt meegekregen (lees gekocht), verder moet de hele santemekliek nog even beschermd worden tegen allerlei ongedierte, voornamelijk tegen vlooien en teken. Deze laatste zitten er erg veel bij ons huisje in de buurt. Honderden euro's lichter, MAAR DAN HEB JE OOK WAT... Toch blij dat dit nou allemaal zover is. Er komt heel wat bij te kijken als je vier katten en drie honden mee op reis wilt nemen. Nog even afwachten of het verder allemaal goed verloopt met onze Femke en dan, over twee weken, allemaal in de reismanden die klaar staan voor vertrek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten