Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zaterdag 25 juni 2011

HOEZO VAKANTIE ?

Even een foto voor de mooi erbij. YES nog één weekje...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vandaag kreeg ik een mailtje van een lieve vriendin, ze vroeg me om mijn nieuwe mobiele nummer, zodat ze mij tijdens het verblijf in Frankrijk, als ik daar moederziel alleen zit, even kan bellen. Kijk, zo mag ik het horen, een beetje MEDELEVEN. Wel zat er een klein foutje in het mailtje, ze wenste me een hele fijne vakantie. FOUT Hennie..., we gaan daar stevig aan het zwoegen... We hebben alweer een hele waslijst klaar met allemaal dingen die we van plan zijn om te doen. Als één van de eerste dingen willen we STROOM aanleggen in de kelder, zodat de koelkast daar geplaatst kan worden en ook dat we daar licht hebben. Tot nu toe moesten we altijd een zaklantaarn mee als we iets uit de kelder wilden halen. Daarna staat toch wel hoog op het verlanglijstje, de WASBAK in de badkamer aan de muur maken met een spiegel erboven. Zodat we onze toiletspullen eindelijk in de badkamer kunnen zetten, deze staan tot op heden in de woonkeuken, niet echt ideaal dus... Verder willen we deze zomer heel wat dingen aanpakken, o.a. de BADKAMER afmaken, de MEZZANINES beitsen en of lakken, de BALUSTRADE plaatsen, de TOMETTES in de schuur leggen, de WAND in de woonkeuken uitbikken en voegen, her en der STROOM aanleggen, kijken of we op een of andere manier meer water kunnen opslaan en heel veel kleine tijdslurpende dingetjes afwerken. Eerlijk gezegd denk ik dat we na die 11 weken nodig aan vakantie toe zijn... dan gaan we weer lekker bijkomen in Nederland. Mocht er ONVERWACHT toch nog een klein gaatje, vrije tijd, vallen, dan stort Henk zich op zijn werk en ga ik mijn best doen om de vele schildersdoeken die er blanco staan te vullen met wat kleurtjes en niet te vergeten CURSUS FRANS... al denk ik niet dat daar veel tijd voor over blijft.

3 opmerkingen:

  1. Ah! Lekker 11 weken op vakantie dus. Lekker hoor! Wel jammer dat Henk tussendoor moet werken, maar ik denk dat vakantie afwisselen met een beetje werk wel te doen is. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oké, we kunnen het geheel ook omdraaien. VAKANTIE... lekker veel luieren, lopen, eten, boekje lezen, toeren, puzzeltjes maken, wijntjes drinken, m.a.w. echt niet al teveel doen en als er dan nog een momentje van verveling rest... KLUSSEN. YES de vakantie komt in zicht. Wij laten je zo af en toe wel even weten hoe het ons daar vergaat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen