Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donderdag 4 juni 2015

Kijkje in de keuken...


Even een klein kijkje in onze 'woonkeuken'...


Zo'n heerlijke onscherpe foto, maar geeft een beetje een idee hoe wij hier nu zitten.
Het felle licht wat binnenstroomt, komt van het schitterende weer wat door de deur naar binnen komt. Al een paar dagen dik boven de 20 graden, wat zeg ik... boven de 25 graden en volgens weer online volgen er ook nog vele... we zullen zien of dat klopt.
De twee 'luie' stoelen worden regelmatig verplaatst... nu staan ze in de televisie-stand, willen we naar het knapperend vuurtje in de houtkachel kijken dan draaien we ze om ;-)

Thuis in Nederland hebben we heerlijke armleunstoelen bij de keukentafel, tot nu toe hebben we nog geen leuke gevonden voor hier. Vandaar dat ik had besloten om deze zomer 1 armleunstoel mee te nemen vanuit Nederland (gaat na de zomer weer terug) en hij zit VOORTREFFELIJK.

Zo wat meer dingetjes meegenomen vanuit Nederland, die na de zomer weer terug gaan.

Eén van die dingen is dit ontzettend leuke, zeer oude, kleine mozaïekje... waar ik nogal aan gehecht ben... voor zover je je aan spullen kunt hechten. 


Bloemetjes... uiteraard ;-)
Deze foto benaderd de kleuren wat beter zoals de kleuren in de keuken in het echt zijn...

In de 'woonkeuken' is het vrij donker, waar wij beiden overigens erg van houden (vooral in de winter en 's avonds... lekker knus), maar wat het nemen van foto's niet echt ten goede komt.
Ooit hoop ik dat het me wat beter gelukt om er wat scherpere foto's van te maken. Enkeltjes zit er een toevalstreffer tussen... maar de meesten gaan niet goed. Vaak worden ze of veelste fel vanwege de flits, of veelste donker en onscherp zonder flits ;-(


Geen opmerkingen:

Een reactie posten