Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 15 juni 2015

2015... week 2


Jep... week 2 zit er ook alweer op.
Een week waarin het hier weer behoorlijk relaxed toeging.
Zon, regen en onweer... van alles wat.


De tuin zat behoorlijk verlegen om een beetje water. Dagelijks moesten wij de tuin begieten, de groentetuin, de bloemen en het zaad wat we her en der gezaaid hebben. Uiteraard ook alle potplanten, die nu nog... maar gelukkig de rest sinds een paar dagen niet meer.
Toch... verveelt regen ERG snel en zoals al eerder vermeldt ben ik absoluut geen held wat onweer betreft. Zo in de bergen heb ik altijd het idee dat het nog wat harder knalt.

Tja... eigenlijks valt er niet zo hele veel over week 2 te vermelden. Een beetje een saaie week, niet dat wij het als een saaie week ervaren hebben... maar er valt niet echt wat over te bloggen.
Aha... we hebben de bbq weer van stal gehaald, dat was smullen geblazen. Veel (te veel) vlees, heerlijke salades, stokbrood met kruidenbotertjes etc.etc. en als afsluitertje een banaan op de bbq... die we, toen ie klaar was, rijkelijk gevuld hebben met amaretto.

Vol frisse moed verder met week 3... ik heb het idee dat het misschien wel eens een behoorlijk stille week kan worden. Beetje babbelen tegen de honden en katten... ach wie weet ook even tegen de planten en... als het echt te stil wordt ga ik zelfs even tegen de meubels aan kletsen. Henk is namelijk voor een paar daagjes naar Nederland ;-(


Geen opmerkingen:

Een reactie posten