Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 15 april 2014

Tjé-mie-neetje...


Een studentenelleboog... en dat terwijl ik niet eens studeer.

Ik dacht zo bij mijn eigen, wat gaat m'n elleboog er toch raarrr... uitzien. Een soort toeterje hangt eronder.
Nou ben ik de vijftig al gepasseerd, al menig maal gewaarschuwd dat de gebreken met de jaren komen... dus... dacht ik in eerste instantie : een ouderdomstoetertje, een hangzakje aan m'n elleboog.
Maar nee, het is een studentenelleboog. M.a.w. een slijmbeursontsteking.

Eigenlijks heb ik er niet veel last van, alleen als ik er op leun en ik leun heel wat af op m'n elleboog. Daar zit het euveltje... helemaal fout. Dus de elleboog een beetje ontzien door er niet op te leunen.

Vandaag even erop gelet hoe vaak ik er normaal op leun... heel vaak dus ;-(
Zelfs dusdanig vaak, dat mijn armen me nu haast in de weg zitten... nu ik er niet op leunen wil. Ik weet me maar amper een houding te geven tijdens : krantje lezen, tekenen, achter de laptop, tijdens de visite, zelfs onder het eten, bij een spannend programma op de buis, tijdens de dagelijkse mijmeringen, etc. etc.

Ook tijdens het schrijven van dit blogje moet ik erom denken om niet te gaan leunen op m'n studentenelleboog... want, ik ben dan wel niet zo kleinzerig (nou ja...niet altijd...) maar wel ijdel :-) en om nu verder te gaan met zo'n gek toetertje onder mijn elleboog... tjé-mie-neetje. Zodoende maar even de elleboog ontzien, zodat ik met goed fatsoen over twee kleine weekjes in t-shirt zonder mouwen kan zitten in Frankrijk ;-)4 opmerkingen:

 1. Oh heel vervelend zo'n' slijmbeurs ontsteking. Ja dat ken ik wel.Hoop niet dat je er zo charmant uitziet als die dame op de foto! Lekker zeg over 2 weken alweer naar Frankrijk, veel sterkte met je arm.
  Groeten Janny,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Janny,

   Weet je, het vervelends vind ik dat ik nu niet op mijn elleboog kan leunen... ik heb er gelukkig verder niet veel pijn aan :-)
   Wat een mooie charmante foto hè!
   Alweer veel zin in om naar Frankrijk te vertrekken, kijken of er al veel in de bloei staat. Een mooie tijd, het voorjaar.
   Groetjes,
   Cilia

   Verwijderen
 2. Ahh je hebt de selfie ontdekt haha. Beterschap en misschien tot binnenkort want wij zijn er ook vanaf zaterdag as tot maandag 5 mei!
  groetjes,
  michel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Michel,

   Ik sta er mooi op hè! Al zeg ik het zelf ;-)

   Aah... dus jullie gaan lekker twee weken die kant op. Wij gaan waarschijnlijk de 26ste, ik weet nog niet of we 1 of 2 weken gaan.
   Jullie zijn uiteraard van harte welkom, gezellig. Misschien komen we ook nog wel even jullie kant op, nieuwe badkamer bewonderen, maar dan bellen we wel van tevoren.

   Een hele goede reis en wie weet tot binnenkort.
   Groetjes,
   Cilia

   Verwijderen