Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

maandag 10 maart 2014

Hebbedingen...


Hieronder een foto van een typisch hebbedingetje... 
Of u het nou mooi vindt of niet... daar kunnen we over verschillen van mening. Maar één ding is wel zeker, het is een echt hebbedingetje. Je kunt er totaal niets mee, behalve dan... ernaar kijken en het mooi of niet mooi vinden.


Le Pre Bonnet is eigenlijks ondertussen ook zo ver dat we het er aan toe hebben om het huis wat verder aan te kleden met hebbedingen. Leuke dingen waar je eigenlijks niets aan hebt, maar... die dienen om het huis te verfraaien.

Hadden we de afgelopen maanden er mooi de tijd voor om achter wat spullen aan te gaan... maar nee hoor... luie wij hebben gewoon domweg zitten niksen.
Niks met een dikke volle aanhanger, komende zaterdag, die kant op... die paar bakjes viooltjes passen wel achter in de auto. Tjemig... als dat maar goed gaat komen ;-)
De komende maanden maar eens bekijken of we ons ertoe kunnen zetten, om achter wat hebbedingen aan te gaan. Want zeg zelf... dat wordt zo niets met ons.

Een fijne dag van een redelijk tevreden mens ;-) ;-) ;-)

P.s. Het circus is alweer vertrokken. Van de 3 voorstellingen die ze zouden geven is er helaas maar 1 door gegaan, vanwege te weinig animo. Er kwam gewoon domweg geen publiek op af. Jammer hoor, dat zoiets langzamerhand dreigt uit te sterven. Vorig jaar zagen we nog een documentaire over een Franse circusfamilie, helaas ging het daar ook ERG slecht.


Deze twee circusartiesten kwamen afgelopen weekend vaak even bij ons buurten... tsja, ze zijn nu weer verder getrokken.

2 opmerkingen:

 1. Hoi,
  Alles wel daar in Wedde? Veel plezier in Frankrijk, misschien kun je op een brocante nog een leuk hebbedingetje scoren. Kennen jullie die in Lapalisse.?
  groetjes uit coevorden,
  Michel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Michel,

   We staan in de startblokken... nog even een dagje zweten (poetsen e.d.) en dan gaan we.

   Ja... in Lapalisse zijn we al verscheidene keren naar een brocante geweest. Grote en ietwat kleinere brocantes.

   Jullie ook alweer nieuwe plannen om die kant op te gaan?

   Vriendelijke groetjes daar in Coevorden van ons beiden.

   Verwijderen