Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 24 mei 2011

Voorbereidingen in volle gang.

Een nieuwe, tweede- derde- vierde- of nog meer- handse kast, die we via marktplaats op de kop getikt hebben. 85 Euro, te duur... of te goedkoop... , wij vonden het niet te duur voor deze deels massief eiken kast. Hij is opgeknapt en gereed om meegenomen te worden naar Frankrijk. Ik ben dol op ornamentjes... dus helemaal in m'n sas met deze kast.


Nog één van de dingen die ik jullie wil tonen. Een hanglamp voor in onze wc. Al een tijd was ik op zoek naar een geschikte hanglamp voor in onze wc, totdat ik deze zag, jawel op marktplaats. Deze lamp schijnt alle kanten op, zo ook naar het plafond, wat ons erg leuk lijkt omdat er een erg leuk plafond in de wc zit. Super blij mee.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We zijn weer druk aan het spullen vergaren, zodat de aanhanger volgende week met hemelvaart niet voor Jan met de korte achternaam mee hoeft. Al weken lang 24 uur per dag op marktplaats aan het zoeken, nou ja bij wijze van spreken. Tussentijds, voor de afwisseling, even wat blogjes maken. Pfff, meestal wel erg leuke en lieve reacties, maar soms... zit er gespuis tussen. Heb je bijv. een bod gedaan, ben je tot een overeenkomst gekomen, adres doorgegeven, krijg je een dag later bericht dat het al verkocht is aan een ander, uiteraard, voor meer geld. Gelukkig gaat dit niet op voor de meeste dingen en zitten er veelal vriendelijke mensen achter de geboden spullen. Dolblij zijn wij met marktplaats, voor relatief weinig geld hebben wij zo ons huis in Frankrijk al deels kunnen inrichten met spulletjes die we mooi vinden. Anders hadden we toch echt op sinaasappelkistjes moeten leven daar... nou ja... maar toch...

Volgende week zijn we van plan om een lang weekend die kant op te gaan, onze zoon gaat met ons mee, zodat we twee extra handen erbij hebben. Dit weet hij uiteraard niet, hij is in de veronderstelling dat het een luilekker weekend wordt, gniffel gnuif. GEWERKT MOET ER WORDEN, hahaha... Want dit zal het laatste weekend zijn dat we die kant opgaan, voordat we er voor langere tijd heen gaan. De plannen voor de komende zomer zijn zo goed als rond. De laatste week van juni gaan we voor ongeveer 11 weken die kant op en komen ergens in september weer terug. Dus geen drie maanden, zoals ik in een eerdere blog vertelde, NEE... maar 11 weken. Tja, soms overdrijf ik een beetje, ahum. Dat zit zo, ons eerste plan was om ongeveer 15 weken die kant op te gaan, maar bij nader inzien komt het ons beter uit om wat korter die kant op te gaan, zodoende zijn het er MAAR 11 weken geworden. Grapje... we hebben er al ontzettend veel zin in en zijn erg blij met die 11 weken. Het hoe en wat daar kom ik vast nog wel een keer op terug in een volgend blogje. Eerst volgende week met de aanhanger die kant op. Nou zorgen dat de aanhanger goed gevuld mee gaat. Dus... gauw weer op marktplaats rondsnuffelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten