Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

zondag 22 mei 2011

Teh-tuu Teh-tuu!

Een gekke kop, zelf begrijp ik ook niet helemaal waar het op slaat, maar het schoot me zo maar even te binnen en er moet natuurlijk wel een kop boven DUS... Dit is de laatste blog over de afgelopen vakantie, nog even een paar foto's voor de leuk.
Onze dame, Mitsie, die of slaapt of op wacht staat in de deuropening. Super eigenwijs, wat haar ook aan te zien is...

Deze foto heb ik een dag voor vertrek gemaakt, weet je wat me een beetje treurig stemt bij deze papaver? Zij zat de hele week prachtig in knop te zitten, als zij kon, had zij gelachen en gezegd : ik ga lekker volgende week pas open, haha...

De jonkies zijn hier even aan het ravotten terwijl onze oude knakker een dutje doet.

Een mooie akelei, hè bah, ook deze zal uitgebloeid zijn als wij weer komen.

Dat waren ze dan, de foto's. De camera ging vanzelf sluiten.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Voor ons gevoel zijn we heerlijk opgeschoten tijdens de afgelopen vakantie. Zelfs de schotelantenne is verplaatst en hangt gelukkig niet meer pal voor het raam.

Trouwens nu kom ik even terug bij de KOP van het verhaaltje, zo als jullie ondertussen vast wel weten zitten wij daar midden in het bos, een onverhard pad gaat bij ons huis langs wat, op ons huis na, verder eigenlijk nergens echt heen gaat, ja het bos in, maar niet naar andere huizen of dergelijke. Plots op een dag hoorden wij een auto in de verte aankomen, dit is altijd best een bezienswaardigheid daar bij ons huis, zodoende stoppen wij dan ook acuut met waar wij mee bezig zijn op zo'n moment, om maar niets te hoeven missen van het gebeuren. Wat schetst onze verbazing... komt er een brandweer aangereden (trouwens zonder sirene). Zal je denken nou...en... , nou ik kan je vertellen dat zoiets erg vreemd lijkt daar midden in het bos, zelfs onze honden waren er stil van. Zelf keken we met ogen als schoteltjes, tja je word daar best een beetje wereldvreemd. De brandweer auto met verscheidene brandweermannen erin reed verder, waarheen ??? Werkelijk geen flauw idee, er was nergens ook maar een vuurtje te bekennen. We hebben ze ook niet meer terug zien komen... We waren zo verbluft dat we helaas geen foto genomen hebben, maar het leek wel speciaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten