Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 20 april 2010

De toekomstige badkamer en toilet

Onder de nieuwe trap, in de hoek langs de muur, zijn we van plan om een badkamer en een aparte wc te realiseren
De toekomstige wc, we hebben al even geprobeerd of het zo ruim genoeg is.
Dit moet de badkamer worden. Daar waar de trap staat komt een douche en daar waar de twee staande gasbetonblokken, met één er plat bovenop moet de wastafel komen.
Tja, het ziet er zo niet uit, maar aan de hand van dit bouwseltje kunnen we zelf wel al een goed idee vormen hoe het er eventueel uit kan gaan zien. Rechts de badkamer en links het toilet.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
We zijn deze week ook nog met een ander leuk project bezig geweest. Het ligt in onze bedoeling om deze zomer een badkamer en wc in huis te realiseren, zodat we niet meer buitenom hoeven. Henk is eerst naar Roanne geweest om daar alvast wat gasbetonblokken te halen. Daar trof hij nog een vriend, die ook gelijk een lading meegenomen heeft in zijn auto. Dat scheelt weer een rit. Omdat we een behoorlijke lading moeten hebben, die we niet in 1 of 2 keer mee kunnen nemen in de auto. 's Middags zijn we met de gasbetonblokken in de weer geweest om alvast te kijken hoe we de ruimtes gaan verdelen. Hoe groot alles moet worden en wat het mooiste lijkt. We hebben de oude wc pot er ook nog maar even bijgehaald om te oefenen of de ruimte wel groot genoeg was. Als we ooit in de toekomst meer water ter beschikking hebben is er zelfs ruimte voor een bad, dus wie weet. Al met al wel een leuk werkje, omdat je er dan een beetje meer kijk op krijgt, hoe het er uit gaat zien. Plannen maken vind ik over het algemeen het meeste werk. Zo gauw je precies weet hoe je het hebben wilt kun je er mee bezig, al word er tijdens de realisatie ook nog wel vaak wat aangepast. Maar we zijn eruit. Dat vinden we al heel wat. Nou alleen nog even bouwen. Tussen de bedrijvigheid door konden we trouwens heerlijk buiten zitten. Volop zon.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten