Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

donderdag 12 mei 2016

De beuk en de eik...


DE BEUK EN DE EIK...Rondom ons huis heb je een mooi gevarieerd bos, dennenbos en loofbos.
Veel beuken en eiken, zo ook op bovenstaande foto. Een beuk en een eik die stevig verstrengeld zijn.
De hele tijd was ik van plan om er een foto van te maken, pas zaterdagavond voor vertrek is het er van gekomen.


Ze staan erbij alsof ze samen een dansje doen ;-)


Aangezien het al licht begon te schemeren, toen ik die kant met fototoestel opliep, was het weer druk in het bos met 'blaffende' herten...


5 opmerkingen:

 1. Hoi, dat zijn weer mooie foto's. En dan mogen jullie binnenkort alweer? Wij konden helaas deze meivakantie niet maar ik ga in juni nog een paar dagen klussen met een kameraad om de "schade" weer in te halen. Komende zomer nog een of twee daagjes plannen? M.v.g,
  Michel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Michel,

   Jammer zeg, dat het in de meivakantie niet geworden is... maar er gaan vast en zeker nog vele keren volgen dat jullie er weer heen kunnen.
   Wij zijn van plan om over 2 1/2 week weer die kant op te gaan, voor langere tijd.
   Lijkt ons erg leuk/gezellig om weer wat af te spreken, we rekenden er al op ;-) Gezellig weer wat bijkletsen.
   We horen, of lezen nog wel wanneer jullie er zijn... plannen we even een dag/of twee dagen. In juni zijn we er trouwens ook, kun je altijd even langswippen.

   Lieve groetjes (en tot binnenkort), ook aan Annelies en de kinderen van ons beiden.

   Verwijderen
 2. Hoi, dat zijn weer mooie foto's. En dan mogen jullie binnenkort alweer? Wij konden helaas deze meivakantie niet maar ik ga in juni nog een paar dagen klussen met een kameraad om de "schade" weer in te halen. Komende zomer nog een of twee daagjes plannen? M.v.g,
  Michel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Cilia, i.v.m. wegvallen van internet in Valcivieres kon ik jullie niet voor een bakje en/of meer uitnodigen ... maar dat komt wel een keer goed.
  Die beesten op de foto zijn trouwens geen (edel)herten maar reebok en -geit. Het is voor de jongens zaak om de dames een beetje bij elkaar te houden, vandaar de herrie in het bos!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kees,

   Hoop dat jullie vakantie toch nog geslaagd is, ondanks dat wij geen kop koffie bij jullie gedronken hebben ;-) Aan het mooie huis, waarin jullie zaten, en de mooie omgeving zal het niet gelegen hebben.

   Je hebt gelijk hoor met die reeën, uit gemak noem ik ze vaak herten (overigens behoren ze wel tot de familie van hertachtigen). Edelherten zitten er volgens mij niet daar bij ons, heb ze in ieder geval nog nooit gezien.

   Vriendelijke groetjes en wie weet tot...,
   Cilia

   Verwijderen