Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 26 maart 2013

Eventjes een muziekje...


Hè, bijna vergeten... maar niet heus : Van Harte Welkom Gijs, heel erg fijn dat je volger geworden bent.

 
Tijdens de autorit naar Frankrijk zitten wij soms uren achtereen in doodse stilte, op een enkel kreetje van mij na... pas op, aah... kijk uit, oef, snoepje, drinken, oo..., let op.

Zo af en toe zetten we even een muziekje op, feest in de auto. Jawel... groot feest, omdat wij het altijd nodig achten om keihard mee te brullen met het muziekje. Zingen durf ik het niet te noemen, daar het eerlijk gezegd niet om aan te horen is. Daar komt bij dat wij geen van beiden teksten kunnen onthouden, hooguit één zinnetje... dus!
Tijdens dat soort muziekmomentjes vinden wij het ook regelmatig nodig om de spiertjes wat los te schudden, dus... zitten wij brullend en schuddend in onze auto, beetje gezichtsmimiek erbij, nekspiertjes uiteraard niet te vergeten.

Allebei zijn we ook nogal van de gewoonte, wat inhoud dat we meestal dezelfde muziek, iedere reis opnieuw, aanhoren. Zo af en toe komt er een nieuwe favoriet bij, maar veelal onze oude vertrouwde nummers.

Nou zou ik hier een hele lijst neer kunnen zetten met de muziekjes die we doorgaans draaien. Een lijst met veel variatie, van klassiek tot keiharde rock... dat ga ik dus niet doen. Welnee... ik plaats hier één van onze favorieten, een nummer waar we ons echt eventjes in uitleven kunnen.


Schudden en mee brullen... dikke pret.
Tja... en als de spiertjes helemaal wat vast gaan zitten zetten we Parov Stelar even op.


4 opmerkingen:

 1. Heerlijke muziek. Ik kan me voorstellen dat jullie meezingen. En of het nou klinkt of niet, je wordt er wel vrolijk van en de tijd glijdt.
  Dag, Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Lilian,
   Ja, we zingen zo af en toe heel wat af in de auto... ook als er geen muziekje opstaat. Wees blij dat je niet bij ons in de auto hoeft te zitten, want echt... het klinkt absoluut niet ;-)
   Trouwens, soms mopperen we ook wel eens... gaat de tijd ook snel, hahaha.
   Dag Lilian, leuk dat je even reageerde,
   Cilia

   Verwijderen