Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 25 april 2012

SAAI...


Hoezo... saai!

Na het honderdste plankje, begint het al wat te kriebelen.
Na het tweehonderdste plankje, gaat het als een tierelier.
Na het driehonderdste plankje, hoeveel nog te gaan?
Na het vierhonderdste plankje, SAAI...


Zagen, zagen en nog eens zagen. 71 plankjes van 44 cm, 128 plankjes van 43,5 cm, 90 plankjes van 44,5 cm etc. etc.

Schuren, verven en de hele hap voor een tweede keer verven.

Tja... daar valt niet zoveel over te bloggen. Soms heb je zo van die saaie werkjes en dan te bedenken dat, als dit alles klaar is, het dak nog maar voor de helft afgetimmerd is.

Saai, een saaie blog, met een saaie foto. Zo'n 'verstand op nul'  klusje. Zo stel ik me lopende band werk ook voor, dag in... dag uit het zelfde werkje. Ooit, lang geleden, ben ik een tijd in opleiding geweest voor schilderen. Dag in dag uit, week in week uit, maand in maand uit,  luchten schilderen, om uiteindelijk het PERFECTE luchtje te schilderen. 's Nachts op m'n bedje droomde ik nog van de vele wolkenpartijen.

Vraag me nu af, of ik ga dromen over ZWART GEVERFDE PLANKJES ?

2 opmerkingen:

 1. hoi cilia, moeten al die plankjes ook nog mee naar franfrijk. dan hebben jullie de auto wel bom vol samen met de honden en poezen. wij wensen jullie veel plezier bij het verven en hopen dat ze snel drogen met dit slechte weer.groetjes ut grunn marion

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha Marion, NEE... dat nemen we niet allemaal in de auto mee, dat wordt dan een heel geprop. We gaan met hemelvaart met een aanhanger die kant op.
   Trouwens dat verf droogt, gelukkig, erg snel, ik gebruik acrylverf op waterbasis... binnen een uurtje stofvrij en na vier uurtjes kan de tweede laag erop.
   Fijn weekend en de groetjes, Cilia

   Verwijderen