Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 18 april 2012

Even lachen...

Op deze blog staan, ik zou haast zeggen natuurlijk, weinig foto's van ons samen, evenals weinig foto's van mensen die bij ons komen. Dit laatste heeft te maken dat ik een ieder zijn eigen privacy gun en niet altijd met onze camera in de aanslag zit. Het eerste heeft te maken met het feit dat ik meestal de foto's maak... tja, dan sta je er dus zelf NIET op.
Zo kwam Henk plots op het lumineuze idee om een foto van ons samen te maken, aangezien we die bijna niet hebben. Zo gezegd zo gedaan. Fototoestel instellen, wat al een heel gedoe is, tijd instellen, toestelletje ergens plaatsen, rennen naar de stoel, een leuke pose innemen, wachten totdat het toestel klaar is en VOILA. Dit minstens twintig keer herhalen, want ja...
Opnieuw... kan beter.
                                                     Pfff... is ie al bezig? Duurt lang...
                       Oh jemig... hij knipte al, je had je mond nog open. Opnieuw...
Nou... na ongeveer twintig keer is dit zo'n beetje het beste resultaat. Valt niet mee om 'leuk' tegen zo'n camera te lachen, kan ik vertellen. Moet je er toch helemaal niet aan denken dat er net een passant langs komt, terwijl je saampjes tegen zo'n camera zit te lachen, niet te vergeten dat de stoeltjes ook nog eens vreselijk wiebelden op de oneffen ondergrond. Ik wil het jullie besparen om alle twintig hier te plaatsen, kan wel vermelden dat het vrij hilarisch was en dat we er zelf smakelijk om konden lachen. Uiteraard heb ik de meest degelijke bij het voorstel-linkje 'OVER ONS' geplaatst. Betere is er helaas niet uit voortgekomen.

DE EERSTE FOTO VAN ONS SAMEN, BIJ ONS HUIS...

Even onder ons:
Henk had nog een 'alleraardigst' mailtje ontvangen, of hij nog hulp nodig was bij het boompjes kappen. Een foto erbij van een groepje mooie blote vrijwilligsters. NIET WEER DOEN Hè!
Had niet veel gescheeld of ik mocht niet mee met hemelvaart  ;-)

4 opmerkingen:

 1. Prachtig, jullie zien er heerlijk 'losjes' uit!
  Ik word er vrolijk van op dit vroege uur. ;-)
  Zeer vriendelijke groet...gewoon uit Gouda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Walter,
  Blij dat ik er een beetje toe kon bijdragen om jou een vrolijk momentje te bezorgen op de vroege ochtend... ook al is het maar voor 1 seconde, dan is de blog niet voor niets geweest, haha.
  Liefs vanuit spetterend Wedde, nou ja... in ieder geval een zonnige groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ben ik jaloers als ik jullie zo zie zitten met hond, mis ik de poezen. wij moeten wachten op een operatie van mijn man voor wij naar frankrijk kunnen, maar je kunt niet alles hebben.ik zou wel met jullie mee willen met pinksteren maar mijn man kan zich niet alleen redden anders ging ik wel alleen. doe ik vaker omdat hij nog moet werken en ik makkelijk vrij kan krijgen. ik wacht wel weer op jullie volgende foto`s en ga dan weer genieten. groetjes ut Grun.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marion,
  Wat vervelend zeg... met die operatie, nog steeds als gevolg van die val op het ijs? Ik hoop echt voor jullie dat het spoedig weer wat beter gaat en de operatie niet al te lang op zich laat wachten.
  Wij gaan trouwens niet met Pinksteren die kant op, maar met Hemelvaart. Een week na Pinksteren gaan wij voor lange tijd weer naar Frankrijk.
  Het allerbeste gewenst en ik zal er even een extra fotootje voor jou opzetten tegen die tijd ;-)
  Groetjes, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen