Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 30 november 2011

Groot feest... 18+

Een ENORM feestspektakel in Le Pre Bonnet.
Na aankomst in Le Pre Bonnet hebben wij gelijk de slingers opgehangen. Want wat is een verjaardag zonder slingers... De slingers zijn al minstens 20 jaar oud en komen steevast 3 keer per jaar tevoorschijn, zo langzamerhand ontbreken er her en der hapjes uit de slingers maar wij storen ons daar niet aan en voelen ons super jarig zogauw ze hangen.
Ieder jaar worden het er meer kaarsjes, ze passen allang niet meer met z'n allen op het gebak en tegen de tijd dat de laatste aangestoken is... is de eerste al zo'n beetje opgebrand. Het uitblazen in 1 keer gaat ook al niet meer van een leien dakje... TJA...
Op de dag van het grote Feestgebeuren hebben we 's morgens als eerste veel proviand ingeslagen bij de supermarkt en de bakker, weer thuis een heerlijke brunch opgevolgd door een fijne lange wandeling. Ja... daarna volgde het spektakel... muziek, dans, hapjes en snapjes en uiteraard werd ik toegezongen door Henk en de honden. Tussentijds gekokkereld, een zalig zelf uitgekozen maal (ik mocht kiezen), waarna het feesten weer in volle hevigheid doorging tot in de late uurtjes.
AFTERPARTY... De volgende dag zijn we eerst bij vrienden op bezoek geweest, daar een vorkje meegeprikt. Later op de middag hebben we de afterparty gehouden... Vidor mocht alle ballonnen stuk bijten... groot knallend afsluitend feest. Al met al was het een prettig gebeuren, zo wil je nog wel eens jarig zijn, lekker relaxed, geen gehaast... gewoon stomweg genieten.

4 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd Cilia.
  Omdat je er zo dol op bent hou je de bij behorende zoenen nog te goed van ons.

  Groetjes van Arno en Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Arno en Maaike,
  Bedankt en... reken maar dat ik m'n tegoed zoenen mettertijd nog ga incasseren, minstens 3 hè!(p.p.;o))
  Groetjes, Cilia... ook de groeten van Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd!!!
  Welkom bij de vijftigers, valt best mee, hoor! In het begin is het ff wennen, dat wel. En ach, wat zegt een getal nou over je?
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Fleurette,
  Bedankt, blij om te lezen dat het best wel mee valt... ik zit nog in de gewenningsfase hè! Maar er is nog hoop dus...
  Groetjes, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen