Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 2 november 2011

Alles went...

Alles went... behalve een vent, leuk vakantieboekje, zo ook... het zit op de bank en zapt. Beide boekjes zijn van Yvonne Kroonenberg, heerlijk luchtigjes en vaak wat herkenbare korte stukjes, een soort van gedeelde smart... je bent NOOIT de enigste... Maar goed dit schoot me zomaar stomweg eventjes te binnen terwijl ik 'alles went' opschreef.
Even opnieuw...
Alles went... tja nou was ik van plan om even een leuk verhaal neer te krabbelen... weg verhaal... schiet me totaal niets zinnigs of onzinnigs te binnen, bij vele dingen denk ik : daar had ik het toch al over gehad. De foto's had ik al geplaatst, de tekst al in mijn hoofd en oeps... weg tekst. GEWOON... een leeg hoofd. Dan maar even zonder tekst. Hè... wat een snoezig foto'tje van onze Vidor toch. Bij zo'n blik smelt ik helemaal, ik verdenk hem ervan dat hij dat weet, want vaak als hij weer wat uitgevreten heeft wat eigenlijk totaal niet door de beugel kan... kijkt hij me met zo'n blik aan. Tja... dan sta ik als een reus boven hem te zeggen dat het verkeerd is wat hij deed... huh... Nou dat heeft dus echt totaal niets van doen met ons huis in Frankrijk, andere keer maar weer.

4 opmerkingen:

 1. Hoi, ik ben net weer terug na bijna 3 weken Frankrijk (geïnspireerd door Henk ben ik tussendoor ook even op en neer geweest naar Nederland om 2 dagen te werken, als hij het kan... en per slot woon ik iets dichterbij... en in Frankrijk hadden ze afgelopen maandag en dinsdag vrij...) Het is er nu zo prachtig, het bos is van goud met hier en daar donkergroene spitsen of een felrode vlam. Als ik met kerst terugkom zal dat wel allemaal weer van kleur verschoten zijn, maar ja, dan is het op een andere manier wel weer prachtig!
  Wat ik vragen wil: weet je de straatnaam van je trompe l'oeil in Roanne nog? Ik wil daar eens in het echt gaan kijken.
  Groet,
  Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Annelies,

  Heerlijk drie weken Frankrijk.
  De Trompe L'oeil in Roanne ligt aan de D207, op het kruispunt van Avenue de Lyon en Rue Alexandre Roche, bij een verkeerslicht.

  Groetjes, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Cilia,

  Net weer terug van een week LDF en even weer bijlezen.
  Wat kunnen honden je met een smeltende blik aankijken he. Ik ben dan ook niet streng genoeg!!
  Je vorige stukje komt mij bekend voor. We zijn drukker met het huis in frankrijk dan hier.Weer veel gedaan , leidingen in de muur , stucwerk aanbrengen, nieuwe bekleding gemaakt op een oude omastoel,etc. Zo'n week vliegt helaas.
  Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marja,

  Hahaha, zo te lezen zitten jullie daar ook niet stil... echt vakantie hè! Klus,klus,klus... En ja zo'n week is voorbij voordat je er erg in hebt, al moet ik zeggen dat ik de eerste dagen dat we er weer zijn vaak het gevoel heb dat we er al heel lang weer zijn, vertrouwde omgeving denk ik, maar de laatse dagen vliegen voorbij.
  Ik ben dol op honden en ze weten je met hun onschuldige blik precies te bespelen, ook bij ons ontbreekt het vaak aan consequentheid... maar maakt me niet uit, het belangrijkste vindt ik dat het lieverds zijn en dat zijn die van ons. Staat me bij dat jullie een labrador hebben toch! Labradors zijn vaak erg lief, ik kan het weten ;-)... onze Robbie zijn vader was een labrador en Robbie was een schat.
  Groetjes Cilia

  BeantwoordenVerwijderen