Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dinsdag 1 juni 2010

Droomhuis gezocht

Even een klein blogje. Gisteren zat ik even op de tv te zappen, zag ik het laatste stuk van het programma: Droomhuis gezocht. Nou wil het geval, dat dit vlakbij ons huis in de buurt opgenomen is. Net heb ik even op uitzending gemist gekeken. Erg leuk om te zien. Het eerste huis ligt niet bij ons in de buurt, maar het tweede- en het derde huis liggen op een steenworp afstand. In St. Clément en in la Chabanne stonden deze huizen.
www.omroepmax.nl/droomhuisgezocht

6 opmerkingen:

 1. Jaaa. "k heb 't gezien! Leuk! Nieuwe buurvrouw!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerlijk gezegd, denk ik niet dat we er een nieuwe buurvrouw bijkrijgen. Ik heb het idee dat het opnames van vorig jaar zijn.
  Maar wel leuk om te zien. Krijg ik nog meer zin om die kant weer op te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, Inderdaad erg leuk om te zien. Jullie blog is trouwens ook erg leuk en voor ons ook nog eens erg herkenbaar want wij zijn wat aan het opknappen in Le Donjon. Het 3e huis staat trouwens nog steeds te koop maar dan voor 110.000. M.v.g. Michel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Michel, Bedankt voor je reactie. Trouwens het eerste huis was vlakbij Le Donjon hè! Die had ik niet vermeld omdat dat ietwat verder ligt. Ook al ligt Le Donjon ook maar hooguit 60 km bij ons vandaan. DUS!!! Ben je bijna buurman.
  Vriendelijke groet, bijna buurvrouw Cilia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi, jullie ook bedankt voor de reactie. Hoe hadden jullie trouwens de 1e keer ons blog ontdekt? Volgens mij wonen we hier ook niet ver bij elkaar vandaan maar in ieder geval nog veel succes met jullie huis in de prachtige streek Allier. Gr. Michel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is al een tijdje geleden, waarschijnlijk via Allez Allier. Durf ik niet met zekerheid te zeggen.
  Groet, Cilia

  BeantwoordenVerwijderen