Montagne Bourbonnaise

Montagne Bourbonnaise
Kom binnen, een kijkje in ons huis nemen. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

woensdag 5 juli 2017

De hangmat...


De hangmat...


Vandaag hebben wij de hangmat even uitgeprobeerd...


Op een mooie plek tussen twee bomen...

Wij hebben nog geen 'goed' bevestigings materiaal, dus eerst even met stevig touw...


Als er wat nieuws is, staan de honden er gelijk op de neus bij...


Mila sprong er gelijk bij in, ze moest even wennen...

Maar nadat ze gewent was...


Vond ze het heerlijk liggen...

Ook Henk beviel het prima, denk dat er de komende tijd veel gebruik van gemaakt wordt. Voor de komende dagen is er weer dik 30 graden voorspelt, dat wordt schommelen in de hangmat ;-)

8 opmerkingen:

 1. Ha Cilia, wat een leuke foto's van Henk en Mila in de hangmat!Grappig en lief hè dat de honden je altijd zo vergezellen en nieuwsgierig zijn naar nieuwe dingen! Vandaag best een beetje spannend, controle met Mila, nou we zullen het lezen! doei liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Yvonne,

   Heerlijk hè! zoals Mila erbij kan liggen. Ze heeft ook nog een tijdje bij mij in de mat gelegen, oogjes erbij dicht en snurken (ze snurkt soms, hahaha).
   Volgens de dierenarts ziet het er prima uit met Mila en heeft de AB-kuur zijn werk gedaan. Wel heeft ze een gel voor haar oog gekregen, die we waarschijnlijk voor altijd moeten gebruiken, omdat ze te weinig traanvocht produceert.
   Ook wilden we haar laten steriliseren (komende vrijdag), maar daar zie ik nog teveel tegen aan (moet ze weer een dag of 12 met kap lopen en medicijnen slikken)... dus afspraak eerst weer afgezegd.

   Blij dat het met Laura zo voorspoedig verloopt, ik heb genoten van de foto's van haar zo los in het bos. Mooie dame, zelfs nu ze wat geschoren is ;-)
   Lieve groetjes en een extra knuffel voor Laura, Cilia

   Verwijderen
  2. Hi Cilia, nou als dat het ergste is, zo af en toe oogdruppels, dan is dat meisje er toch genadig vanaf gekomen verder! Fijn dat het met de ab kuur ook gelukt is! Ach steriliseren joh, een fluitje van een cent! Vaak een kap niet eens nodig als ze het op de moderne manier doen, een klein sneetje en je kunt het ook laparoscopisch laten doen, dan stelt het al helemaal weinig voor! Uhh je hebt voor hetere vuren gestaan . . .Maar goed, ik kén dit soort gevoelens goed hoor! liefs en groetjes van mij en ach wat wil ik die zwarte beauty's graag eens in het echt zien!

   Verwijderen
  3. Hoi Yvonne,
   Mila is wel zo goed als blind aan dat ene oog die we druppelen moeten, maar goed zij is er niet minder vrolijk om ;-)
   Hier in de dierenkliniek, waar wij met Mila lopen, hebben we een Engels sprekende vrouwelijke dierenarts... praat wel zo gemakkelijk. Zij vertelde ons dat de hond soms een nachtje blijven moet voor de zekerheid en dat ze daarna minimaal 12 dagen een kap op moet. Ze zijn overigens altijd met twee dierenartsen tijdens de ingreep. Maar hoe en wat ze het hier precies doen weet ik niet. Ook vertelde onze arts dat Mila na haar sterilisatie andere brokken moet, omdat anders de kans is dat ze te dik wordt.
   We laten haar wel steriliseren, aangezien wij geen puppy's willen (ondanks dat ze een mooie stamboom heeft). Maar nu nog even niet, nog even flink wennen aan het idee.

   Hahaha... nou als jij onze hondjes komt bewonderen kun je misschien het beste gelijk je knippertjes en trimmertjes meenemen, ze hebben allebei toefjes bij de teentjes ;-)

   Fijne zondag en lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen
 2. Hoi Cilia,

  2 Hangmatten zou nog beter idee zijn,zeker met die hoge temperaturen.
  Aan bomen geen gebrek bij jullie en de honden kunnen afwisselen,ene keer bij het baasje andere keer bij het vrouwtje;-)

  Geniet ervan en schommelsuuuuuuuuh!!!

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ger,

   Jaaah... 2 hangmatten was ook leuk geweest, alleen dan moet er 1 in het bos hangen, want er staan niet zoveel dikke bomen vlak bij huis ;-)

   Lieve groetjes, Cilia

   Verwijderen
 3. Ja heerlijk luieren in hangmat, met die warmte kun je toch niet zoveel doen.Heerlijke zomer hè?

  Groeten Janny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Janny,

   Alweer dik boven de 30 graden, nee dan kun je niet erg veel doen in die warme zon. Ook voor de komende dagen zeer hoge temperaturen voorspelt. Dat wordt dagen hangen in de hangmat ;-)
   Mij wel iets te warm, maar... altijd beter als regen. Ach eigenlijks niets te klagen, zo willen we de zomers hebben toch?

   Fijne dag en vriendelijke groetjes, Cilia

   Verwijderen